Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Slov-matic FOFO remizoval so srbským šampiónom, postúpila Benfica

Slovenský futsalový šampión Slov-matic FOFO Bratislava bodoval vo svojom záverečnom vystúpení na domácom turnaji D-skupiny elitnej fázy UEFA Futsal Cupu 2015/2016, keď v piatok podvečer na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu remizoval so srbským šampiónom KMF Ekonomac Kragujevac 2:2 (2:1).

13.11.2015 20:08
Slov-matic Foto: ,
Hráči Slov-matic FOFO Bratislava.
debata

Zverenci Martina Rejžeka získali na podujatí štyri body a nepostúpili do Final Four. Tam smeruje portugalská Benfica Lisabon, ktorá obsadila prvé miesto so ziskom 6 bodov a má lepší vzájomný duel s Charkovom, ktorý v piatok zdolala 2:0. Bratislavskí Oranjes si ziskom štyroch bodov utvorili klubové maximum v tejto fáze súťaže, doterajším rekordom boli tri body.

Slov-matic inkasoval už v 41. sekunde, keď otvoril skóre Stojkovič, ale Rafaj v 4. min vyrovnal. Ekonomac sa v 11. min znova ujal vedenia, tentoraz presným zásahom Pavloviča, ktorý však v 24. min vlastným gólom zabezpečil slovenskému tímu aspoň bod. V predchádzajúcich súbojoch Slov-matic FOFO Bratislava prehral s Charkovom 0:2 a zdolal Benficu Lisabon 5:4.

Okrem víťaza „bratislavskej“ D-skupiny postupujú na budúcoročný turnaj Final Four aj najvyššie umiestnené mužstvá z ďalších troch skupín. Tie sa konajú v Španielsku, Taliansku a Maďarsku.

UEFA Fusal Cup 2015/2016 – elitná fáza – piatkové výsledky:

D-skupina (Bratislava):
SL Benfica Lisabon (Portug.) – Lokomotiv Charkov (Ukr.) 2:0 (0:0)
Góly: 34. Wilhelm, 40. Fábio Cecílio

Ekonomac Kragujevac (Srb.) – Slov-matic Bratislava (SR) 2:2 (2:1)
Góly: 1. Stojkovič, 11. Pavlovič – 4. Rafaj, 24. Pavlovič (vl.), ŽK: 19. Mikita (FOFO), rozhodovali: Eichler (Nem.) a Zahovič (Slovin.)
Zostava Slov-maticu: Gašparovič (Brndiar, Kollár) – Kozár, Višváder, Mikita, Bahna – Rafaj, Belaník, Haľko, Kyjovský, Zdráhal, Brunovský, Bartošek

debata chyba
Viac na túto tému: #Slov-matic FOFO Bratislava