Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Ronaldo je najlepší v histórii a hodný miliardy libier, tvrdí jeho agent

Agent aktuálne najlepšieho futbalistu planéty Cristiana Ronalda Jorge Mendes vyhlásil pre britskú stanicu BBC, že jeho klient je "najlepší športovec všetkých čias".

03.02.2015 16:00
Cristiano Ronaldo Foto: ,
Portugalský futbalista Cristiano Ronaldo.
debata

„Skutočne sa s ním nikto nemôže porovnávať, je najlepší hráč na svete,“ vyhlásil Mendes, ktorý zároveň dodal, že výška prestupovej klauzuly v Ronaldovej súčasnej zmluve s Realom Madrid by mala byť vyčíslená minimálne na jednu miliardu libier (1,33 miliardy e­ur).

„Jeho hodnota sa nedá vyčísliť. Prestupová klauzula je hodná jednej miliardy libier. Ak by sa Real Madrid zajtra z nejakého dôvodu rozhodol predať ho za 300 miliónov libier, určite by sa našiel niekto, kto by túto sumu zaplatil. Takže preto jedna miliarda…,“ dodal bývalý DJ a majiteľ nočného klubu Mendes, ktorý tiež povedal, že Cristiano Ronaldo nikdy neodíde z Realu Madrid napriek láske k priaznivcom anglického Manchestru United.

Štyridsaťdeväťročný Mendes zastupuje viacero svetových hviezd. Okrem Ronalda patria do jeho portfólia aj Radamel Falcao, Ángel Di María, James Rodríguez, David De Gea, Víctor Valdés, Diego Costa či tréneri José Mourinho a Luiz Felipe Scolari.

debata chyba
Viac na túto tému: #Cristiano Ronaldo #agenti #prestupový trh