Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda EURO 2024 EURO 2024 Výsledky výsledky

Spravodlivosť zvíťazila, smeje sa šéf Legie na úkor vyradeného Celticu

Generálneho riaditeľa futbalovej Legie Varšava Dariusza Mioduského potešilo vyradenie Celticu Glasgow v play-off Ligy majstrov s Mariborom.

28.08.2014 15:46
Celtic - Legia Foto: ,
Callum McGregor zo Celticu (vľavo) v súboji s Tomaszom Jodlowiecom z Legie Varšava.
debata

Škótsky tím po remíze 1:1 v Slovinsku a domácej prehre 0:1 bude hrať len v skupinovej fáze Európskej ligy. Celtic pôvodne nemal účinkovať ani v play-off Ligy majstrov, v 3. predkole totiž s Legiou prehral oba zápasy – 1:4 vo Varšave a 0:2 doma.

Pre neoprávnený štart obrancu Bartosza Bereszyňského v odvete, v ktorej nastúpil len na štyri minúty, však UEFA výsledok duelu skontumovala na 3:0 a Celtic postúpil.

„Tím, ktorý si nezaslúži, aby sa dostal do ďalšej fázy, pretože nevyhral na ihrisku, tam nakoniec nie je. Nemyslím si to len ja, ale to je všeobecný názor v Poľsku. Život píše svoje príbehy a teraz konečne zavládla spravodlivosť,“ uviedol Mioduski.

Ak sa Legii podarí vyradiť v play-off Európskej ligy kazašský tím Aktobe, potom by sa mohla stretnúť v skupinovej fáze opäť aj s Celticom. „Uvidíme, čo prinesie život. Možno sa tak stane a nebolo by to zlé,“ doplnil Mioduski. Informácie zverejnila poľská verzia športovej stanice Eurosport.

debata chyba
Viac na túto tému: #legia varšava #Celtic Glasgow