Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Pokračovanie článku: Világi oslavuje 60-ku, titul i skalp Slovana by sa mu akiste páčili. Proti bude "malý Vlado", bez ktorého je Slovan polovičný

Pavol Gostič (56)

  • 1. Isté je, že bude vypredané a ja verím, že hráči ponúknu aj kvalitný futbal. Obe mužstvá sú slovenskou špičkou. Samozrejme, bez emócií to teraz nepôjde. Nech sú teda rozumné a vášne neprepuknú do zbytočných bitiek.
  • 2. Ak vyhrá Slovan, bude rozhodnuté. Päťbodový náskok si ustráži. Remíza mu tiež vyhovuje, ale titul istý mať nebude a pred poslednými dvomi kolami to zostane otvorené.
  • 3. Netuším. Sám som zvedavý. Slovan však má kvalitnejší káder.
Pavol Gostič sa takto tešil z gólu v zápase... Foto: ARCHÍV TASR
Pavol Gostič Pavol Gostič sa takto tešil z gólu v zápase Slovana s Dunajskou Stredou v roku 1994.

Tibor Jančula (53)

  • 1. Očakávam nielen bojovnosť, ale aj kvalitu. Je to šláger celej súťaže, vrcholí boj o titul a stretávajú sa najlepšie mužstvá na Slovensku. To hovorí za všetko.
  • 2. Hrával som za oba kluby, je mi jedno, kto vyhrá, v tomto prípade budem nestranný fanúšik. Nedovolím si tipovať, veď aj finále pohára bolo také, že Slovan už oslavoval a zrazu sa to celé otočilo. Všetko sa môže stať.
slovan, dunajská Čítajte viac Slovan? V zápase bude veľa emócií. Dunajskej Strede zväzuje nohy strach
  • 3. Malý Vlado Weiss vyčnieva nad ostatnými. Škoda, v kariére mohol dosiahnuť oveľa viac. Je vidieť, že je to pán futbalista a takíto hráči vedia v dôležitých dueloch chodiť.
Tibor Jančula hrával za Dunajskú Stredu i... Foto: Ivan Majersky
Jančula futbal Tibor Jančula hrával za Dunajskú Stredu i Slovan Bratislava.

Vladimír Kinder (54)

  • 1. Dunajská Streda mala ešte nedávno šesťbodový náskok a teraz dva stráca, zdá sa, že Slovan to bude chcieť definitívne rozhodnúť. Ale bude to veľký boj.
  • 2. Ak by Slovan uspel, DAC-u zostane minimálna šanca. Už iba v rovine teórie. Dunajská Streda potrebuje vyhrať, doma však bude pod tlakom. Očakávam, že Slovan už vedúcu pozíciu v tabuľke nepustí.

    Na zápas sa nechystám, čo by som tam aj robil – v Dunajskej Strede ani v Trnave by to pre mňa nemuselo dobre dopadnúť (smiech).

3. Skúsení hráči, ak nastúpi Vladko Weiss, potom on. A možno aj Kucka s Kankavom.

Vladimír Kinder. Foto: Ivan Majerský, Pravda
kinder Vladimír Kinder.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #ŠK Slovan Bratislava #DAC Dunajská Streda