Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda EURO 2024 EURO 2024 Výsledky výsledky

Návrat Kmotríka do Slovana? Ak dostanem plné kompetencie, som pripravený, vraví majiteľov syn

Jedna kríza na jeseň, druhá hneď na začiatku jarnej časti. Slovan Bratislava ťahá v lige trojzápasovú sériu remíz, tak dlho bez výhry v domácej súťaži nebol rok a pol.

26.02.2023 21:59
5 Kmotrik Weiss junior Foto: ,
Ivan Kmotrík pri príchode Vladimíra Weissa mladšieho do Slovanaí.
debata (7)

Futbalisti úradujúceho majstra v sobotu stratili body v Zlatých Moravciach, s ViOn-om remizovali 1:1. V tabuľke ich o bod preskočila Dunajská Streda, ktorá zdolala Skalicu.

Ako hovorí klasik, radikálna situácia si niekedy vyžaduje radikálne riešenia. Jedným takým by mohol byť návrat Ivana Kmotríka mladšieho, ktorý predtým zastával v Slovane funkciu generálneho riaditeľa.

Weiss Slovan Čítajte viac Chudobnejší majster. Weiss nevylúčil ani odchod

"Absolvoval som stretnutie s predstavenstvom klubu, za účasti trénera Weissa. Otec mi ponúkol možnosť návratu, mám predstavu o fungovaní.

Ak dostanem plné kompetencie a 100% dôveru, som pripravený klubu pomôcť a priniesť nový pozitívny impulz," povedal Kmotrík junior pre RTVS.

Z klubu odišiel vlani v septembri. Zložil funkciu, keď jeho otec, majiteľ Slovana Ivan Kmotrík starší vyhodil z klubu jeho najbližších spolupracovníkov na čele so športovým riaditeľom Richardom Trutzom.

Do Slovana potom nastúpili bývalí reprezentanti Róbert Tomaschek a Róbert Vittek. Kmotrík mladší tiež potvrdil, že kontakty so Slovanom neprerušil úplne.

weiss slovan futbal Čítajte viac Weiss šípi problémy: Niečo sa deje, ale to si musíme upratať v kabíne

"Od septembra som do dennej práce tímu nezasahoval. Ku koncu roka som od otca dostal jednu úlohu, aby som pomáhal v zime pri predaji hráčov, podľa transfer listu od trénera Weissa.

V rámci príchodov som nebol aktívny. Nepoznám hráčov, čo prišli a ich zmluvy," dodal pre RTVS.

Najbližšie Slovan privíta trnavský Spartak, ktorý ho vlani obral na Tehelnom poli o Slovenský pohár. Dunajská hrá v Ružomberku.

Načítavajú sa športové výsledky...
7 debata chyba
Viac na túto tému: #Slovensko #futbal #Ivan Kmotrík ml.