Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda EURO 2024 EURO 2024 Výsledky výsledky

Zreľák má nový klub. Chce mu pomôcť udržať sa medzi elitou

Slovenský futbalista Adam Zreľák sa stal novou posilou Warty Poznaň. S nováčikom poľskej Ekstraklasy podpísal 26-ročný útočník zmluvu do konca roka s opciou na predĺženie do júna 2023, informoval klubový web Warty.

11.02.2021 19:03
debata

Zreľák naposledy pôsobil v druholigovom nemeckom klube 1. FC Norimberg. V aktuálnej sezóne nastúpil len v piatich súťažných stretnutiach, vo všetkých prípadoch iba epizódne ako striedajúci hráč.

"Počas rozhovorov so športovým riaditeľom Warty som zistil, že klub má o moje služby veľký záujem. Moja zmluva v Norimbergu by v lete vypršala, preto som sa rozhodol zmeniť klub už teraz.

Som veľmi rád, že som tu, teším sa na pôsobenie v Poznani a urobím pre tento klub maximum. Viem, že tu vládne príjemná rodinná atmosféra a hráči bojujú na ihrisku jeden za druhého.

To mi vyhovuje, pretože ja som rovnaký typ futbalistu. Chcel by som prispieť gólmi a dobrými výkonmi k udržaniu sa v najvyššej súťaži," povedal pre oficiálny web „zeleno-bielych“ Zreľák.

V jarnej časti sezóny sa bývalý hráč Ružomberka, Slovana Bratislava a českého Jablonca pokúsi zabojovať o miesto v reprezentácii, ktorú čaká štart na EURO 2020.

Warte Poznaň patrí po 16. kole Ekstraklasy 13. priečka v tabuľke iba s trojbodovým náskokom pred posledným Stalom Mielec, ktorý odohral o zápas menej.

debata chyba
Viac na túto tému: #1. FC Norimberg #Adam Zreľák #Warta Poznaň