Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda EURO 2024 EURO 2024 Výsledky výsledky

Kmotrík oznámil novú posilu. Do Slovana prichádza Weiss

Aj keď sme dnes síce nevyhrali, tak mám pre vás dobrú správu. Aj Vlado už je... a nasleduje belasé srdce.

16.02.2020 20:45
debata (16)
Vladimír Weiss ml. Foto: Pravda, Ivan Majerský
Vladimír Weiss Vladimír Weiss ml.

Takýmto spôsobom oznámil viceprezident Slovana Bratislava Ivan Kmotrík ml. v nedeľu večer novú posilu lídra futbalovej Fortuna ligy. Rovnakú informáciu zdieľal na svojom instagrame aj úradujúci majster.

Z príspevku na sociálnej sieti vyplýva, že novou akvizíciou klubu z hlavného mesta sa stane Vladimír Weiss mladší. Krídelník s reprezentačnými skúsenosťami naposledy hral v Katare za klub Al-Gharafa, odkiaľ odišiel vlani v decembri.

"Dnes sa Vlado stal naším hráčom. Zatiaľ nie je jasné, kedy nastúpi, pretože potrebuje dohnať kondičné a zdravotné resty,“ povedal pre Kmotrík pre cas.sk a dodal:

"Od jeho doterajšieho zamestnávateľa sme si vyžiadali potrebnú dokumentáciu na jeho registráciu. Tešíme sa na jeho debut v belasom drese.“

Tridsaťročný Weiss odohral za Gharafu celkovo 62 zápasov a strelil 27 gólov. V tomto ročníku nastúpil päťkrát ako striedajúci hráč. Weiss strávil v Katare dovedna šesť rokov.

Predtým pôsobil v Olympiakose Pireus, Espanyole Barcelona, Pescare, Glasgowe Rangers či Boltone a Manchestri City. V drese slovenskej reprezentácie štartoval na MS 2010 v JAR i na EURO 2016 vo Francúzsku.

16 debata chyba
Viac na túto tému: #ŠK Slovan Bratislava #Vladimír Weiss ml.