Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda EURO 2024 EURO 2024 Výsledky výsledky

Na hráčov Slovana chodia veľké ponuky. Kmotrík ich predá ak bude mať náhradu

Slovan Bratislava suverénne vládne futbalovej lige. A preto nečudo, že o hráčov, ktorí si v predstihu zabezpečili titul, je vo svete záujem.

21.04.2019 13:54
Ivan Kmotrík ml. Foto: ,
Ivan Kmotrík ml..
debata (5)

„Záujem o našich kľúčových hráčov je enormný, zahraničné kluby už teraz adresujú veľmi zaujímavé ponuky. Hráči sú však u nás spokojní, chcú zostať a zabojovať o Európu. Aj oni cítia pozitívnu energiu od ľudí, čo je príznak toho, že niečo robíme v klube dobre a ideme správnym smerom,“ povedal v rozhovore pre oficiálnu stránku klubu generálny riaditeľ Ivan Kmotrík ml.

Mužstvo, ktoré si môže vravieť majstrovské po dlhých piatich rokoch, sa teraz chce presadiť aj v Eufópe. „Zo svojej pozície urobím maximum, aby sme mužstvo udržali pokope a do kvalifikácie Ligy majstrov vstúpili so všetkými hráčmi, ktorí nás ťahali v majstrovskej sezóne,“ prezradilsyn slovenského mecenáša.

Všetko sa dá kúpiť, vravia neraz biznismani. To isté platí aj o hráčoch Slovana. „Samozrejme, sme pripravení na všetky alternatívy a v spolupráci s oddelením skautingu máme pripravený zoznam hráčov na každú pozíciu, aby sme v prípade mimoriadne lukratívnej ponuky vedeli okamžite reagovať,“ vyhlásil Kmotrík ml.

Má to však jedno ale…

„Stále platí to, čo už dlhšie prezentujem – k predaju hráča pristúpime len v tom prípade, ak máme pripravenú minimálne rovnako kvalitnú alternatívu. Určite sa nechceme oslabovať. Verím, že dokážeme udržať mužstvo pokope,“ dodal.

Video
5 debata chyba
Viac na túto tému: #ŠK Slovan Bratislava #Ivan Kmotrík ml.