Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda EURO 2024 EURO 2024 Výsledky výsledky

Rana pre reprezentáciu aj Žilinu. Pečovský má zlomenú nohu

Líder najvyššej slovenskej futbalovej súťaže Fortuna ligy MŠK Žilina zaplatil za sobotňajšie víťazstvo v Zlatých Moravciach (2:0) poriadne vysokú daň.

25.09.2016 16:09
Viktor Pečovský Foto: ,
Viktor Pečovský (vľavo) v súboji s Aleksandrom Kokorinom.
debata

Už v priebehu prvého polčasu musela nútene odstúpiť z hry dvojica zranených hráčov – Viktor Pečovský a Róbert Mazáň. Prvý menovaný, stabilný člen slovenskej reprezentácie, utrpel po zákroku Tihomira Kostadinova z domáceho mužstva FC ViOn zlomeninu nohy. Pečovský sa z hracej plochy porúčal na nosidlách už v závere úvodnej desaťminútovky a museli ho transportovať do nemocnice.

Mazáň, ktorý je od začiatku septembra kmeňovým hráčom MŠK Žilina po trvalom prestupe z Podbeskidzia Bielsko-Biala, má s najväčšou pravdepodobnosťou odtrhnutú achilovku. Dvadsaťdvaročný rodák z Trenčína v 36. min prepustil svoje miesto na ihrisku Bojanovi Letičovi.

„Obaja boli v nedeľu na vyšetrení, rovno zostali v nemocnici a v pondelok podstúpia operáciu. Róbert Mazáň ma podozrenie na odtrhnutú achilovku. Viktor Pečovský utrpel zlomeninu ihlice, okrem toho uňho existuje podozrenie na odtrhnuté väzy v členku, keďže to bol zákrok na tzv. stojnú nohu,“ vyhlásil v nedeľu naobed pre agentúru SITA športový manažér žilinského klubu Karol Belaník.

debata chyba
Viac na túto tému: #mšk žilina #Viktor Pečovský