Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda EURO 2024 EURO 2024 Výsledky výsledky

Slovan potrestal Breznaníka preradením do juniorky

Vedenie slovenského futbalového klubu Slovan Bratislava preradilo stredopoliara Michala Breznaníka do juniorského tímu. Ako v nedeľu potvrdil tréner belasých Jozef Jankech, dôvodom tohto kroku bolo hráčovo vylúčenie v odvetnom zápase play off Európskej ligy na pôde VfB Stuttgart.

13.09.2010 07:44
Slovan Trnava Breznaník Foto:
Michal Breznaník.
debata (4)

Kormidelník Slovana na pozápasovej tlačovej konferencii po dohrávke 8. kola so Spartakom Trnava (1:1) potvrdil informácie kolujúce medzi fanúšikmi a nevylúčil ani možnosť, že Breznaník mužstvo úradujúceho vicemajstra opustí natrvalo. „Breznaník bol preradený do juniorky. Neviem, či si hľadá nový klub, možno áno. Bol dočasne preradený s tým, že pokiaľ by bol potrebný v Áčku v niektorých zápasoch, môžeme ho zobrať z juniorky späť. Taká bola dohoda s vedením,“ uviedol Jankech.

Breznaník doplatil na červenú kartu, ktorú uvidel v Stuttgarte v 55. minúte. Dvadsaťštyriročný futbalista putoval pod sprchy za stavu 2:0 v prospech Slovana, no už minútu po jeho vylúčení domáci znížili a neskôr aj vyrovnali. Nerozhodný výsledok 2:2 v súčte oboch zápasov posunul do skupinovej fázy druhej najprestížnejšej klubovej súťaže na starom kontinente nemecký klub.

4 debata chyba