Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Doplatí na výstrelky? Argentínčan je na predaj, píšu Španieli

Na MS v Katare sa stal najlepším brankárom, vychytal tri čisté kontá a Argentíne vychytal titul majstrov sveta po penaltovom rozstrele. 30-ročný brankár Emiliano Martínez sa odvtedy viackrát prejavil veľmi nešportovým správaním. A to ho teraz môže pripraviť o miesto.

26.12.2022 09:45
Emiliano Martínez Foto: ,
Obscénna vsuvka Emiliana Martíneza počas ceremoniálu po finále MS v Katare.
debata (13)

Tvrdí to špecializovaný španielsky futbalový portál fichajes.com. Podľa neho nechce tréner Aston Villy Unai Emery spolupracovať s Martínezom po jeho návrate z osláv titulu majstra sveta. Klub sa má snažiť o jeho predaj ešte počas januárového prestupového obdobia.

Podľa portálu má byť Emery znechutený jeho temperamentom a výstrelkami, ktoré predvádzal po zisku majstrovského titulu. Jeho nástupcom v bránke Aston Villy má byť marocká reprezentačná jednotka Yassine Bounou, ktorý momentálne chytá v FC Sevilla.

WCup Croatia Morocco Soccer Čítajte viac Spieval nacionalistickú pieseň, fašizmus odmieta. Líder Chorvátov žaluje novinárov

Martínez šokoval milióny fanúšikov obscénnym gestom po prebratí trofeje pre najlepšieho brankára šampionátu. V šatni potom žiadal o minútu ticha pre „mŕtveho“ francúzskeho útočníka Kyliana Mbappého.

A napokon počas osláv v Buenos Aires zosmiešnil Mbappého tým, že na autobuse mával s bábikou, ktorá mala na tvári nalepený obrázok hlavy francúzskeho kanoniera.

Collage Maker-25-Dec-2022-02.30-PM Čítajte viac Motýlik na zadku, bikiny v Miami. Najsexi futbalistka to rozbalila

Emery na tlačovej konferencii pred reštartom Premier League uviedol, že sa s Martínezom o jeho výstrelkoch porozpráva po jeho návrate z Argentíny.

„Keď máte v sebe veľké emócie, je niekedy ťažké ich ovládať. Je úžasné, že so svojim tímom vyhral majstrovstvá sveta,“ skonštatoval Emery. Ten má s Argentínčanom skúsenosť aj spred troch rokov, keď bol trénerom Arsenalu. Martínez si v Londýne pod jeho vedením veľa nezachytal.

Štadióny pre MS vo futbale 2026 Fotogaléria - 33 fotiek Všetky fotky
Po prvýkrát v histórii sa MS vo futbale...
šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

13 debata chyba
Viac na túto tému: #Aston Villa #argentínska futbalová reprezentácia #Emiliano Martínez