Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Zámožný poslanec chce Messiho čierny plášť. Ponúkol riadny balík

Ománsky poslanec Ahmed Al-Barwani ponúkol argentínskemu futbalistovi Lionelovi Messimu milión dolárov za bisht, ktorý dostal po skončení finálového duelu na MS v Katare.

25.12.2022 09:15
Gianni Infantino, Lionel Messi Foto: ,
Prezident FIFA Gianni Infantino a katarský emir Tamim bin Hamad Al Thani s Lionelom Messim držiacim trofej v kontroverznom čiernom plášti.
debata (4)

Tradičné arabské oblečenie mu dal katarský emir Tamim bin Hamad Al Thani tesne predtým, ako si Argentínčan v pozícii kapitána tímu prevzal zlatú trofej za triumf nad Francúzskom po 11 m rozstrele.

Messiho vyhlásili za najlepšieho hráča finálového zápasu a aj celého turnaja. Argentína vyhrala svetový šampionát po prvý raz od roku 1986.

Lionel Messi na bankovke. Čítajte viac Messi v každej peňaženke? Pre ikonu futbalu zvažujú doma veľkú poctu

„V mene sultanátu Omán vám blahoželám k víťazstvu na majstrovstvách sveta. Arabský bisht je symbolom vznešenosti a múdrosti. Ponúkam vám za neho milión dolárov,“ napísal Al-Barwani na Twitteri.

Neskôr pre portál thenationalnews.com uviedol, že je ochotný o konečnej sume vyjednávať a dodal, že ak získa bisht, bude "vystavený na pripomenutie si tohto momentu hrdosti.

Bol som na štadióne a sledoval som naživo moment, keď katarský emir odovzdal Messimu bisht. Tento moment ukázal svetu, že sme tu a toto je naša kultúra."

Káder majstrov sveta z Argentíny Fotogaléria - 27 fotiek Všetky fotky
Alexis Mac Allister (stredopoliar, Brighton) -...

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #Lionel Messi #Katar 2022