Hľadať
Denný / nočný režim
Newsletter Notifikácie
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky Newsletter newsletter

Francúzi nahnevali Marciniaka. Vybral mobil a ukázal, ako klamú

Poľský rozhodca Szymon Marciniak po prílete domov z majstrovstiev sveta v Katare 2022 reaguje na kritiku.

24.12.2022 15:39
Szymon Marciniak Foto:
Poľský rozhodca Szymon Marciniak v debate s Francúzmi.
debata (32)

Arbiter finálového zápasu, v ktorom Argentínčania vyhrali nad Francúzmi, čelil negatívnym reakciám za to, že pri druhom góle Lionela Messiho bolo na ihrisku niekoľko náhradníkov.

Podľa pravidiel gól nemal platiť, na čo sa Francúzi vehementne odvolávali. Dokonca spísali aj petíciu za opakovanie finálového duelu.

Na tlačovej konferencii vytiahol podľa sport.pl telefón a ukázal novinárom fotografiu s jasným dôvetkom:

„Francúzi nespomenuli, že keď dal gól Kylian Mbappé, bolo na ihrisku sedem náhradníkov,“ reagoval Marciniak.

Štyridsaťjedenročný rodák z Plocku však priznal, že v zápase urobil chybu.

„Som spokojný so svojim výkonom, ale jeden moment som nezvládol. Pri faule Marcosa Acunu som mal nechať Francúzsku výhodu. Situáciu som vyhodnotil zle,“ pripustil Marciniak.

Triumfálny návrat Argentínčanov do Buenos Aires Fotogaléria - 30 fotiek Všetky fotky
Argentínčania ukazujú trofej svojim krajanom...

© Autorské práva vyhradené

32 debata chyba
Viac na túto tému: #Lionel Messi #Kylian Mbappé #Szymon Marciniak #Katar 2022