Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Je dobrý ako rohožka. V Paríži zneuctili Messiho

Lionel Messi dal pri finálovom triumfe na MS proti Francúzsku dva góly a premenil aj svoj pokus v rozstrele. Jeho hviezdny výkon nevedia prekúsnuť.

21.12.2022 15:00
Collage Maker-21-Dec-2022-02.42-PM Foto:
Parížsky dres Lionela Messiho v jednom z francúzskych barov.
debata (6)

Messi sa momentálne nachádza v Argentíne a po dvojdňových oslavách s fanúšikmi sa konečne dostal do svojho domu v Buenos Aires, kde ho vítal dav nadšených priaznivcov.

No skôr, či neskôr sa bude musieť vrátiť k svojmu zamestnávateľovi do Paríža. Miliónom priaznivcov v meste pod Eiffelovkou zlomil srdcia svojim výkonom vo finále MS v Katare.

Kylian Mbappé Čítajte viac Vulgárne nadával, hádzal veci o zem. Mbappé zúril na Francúzov

Je otázna, či mu dokážu odpustiť – zatiaľ to nevyzerá dobre. Jeden z podnikov sa rozhodol použiť parížsky dres Messiho ako rohožku a vedľa nej umiestniť tabuľku s nápisom: Nezabudnite si utrieť nohy, keď vstúpite.

Pri pohľade na biely dres s číslom tridsať to vyzerá tak, že mnoho návštevníkov podniku oznámenie poslúchlo, čím dalo najavo svoj pohľad na najlepšieho hráča nedávno skončených MS v Katare.

Zostáva veriť, že priaznivci v Paríži na kapitána majstrov sveta nezanevrú a v jarnej časti sezóny aj ich poteší výkonmi vo francúzskej Ligue 1 alebo v Lige majstrov.

Miliónové masy vítali majstrov sveta Fotogaléria - 22 fotiek Všetky fotky
Milióny fanúšikov, ktorí prišli do Buenos Aires...
šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #Paríž St. Germain #Lionel Messi #argentínska futbalová reprezentácia #MS v Katare 2022