Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Urobil zo seba hlupáka počas MS, po finále aj na oslavách. Brankár šokuje

Vyhraj MS vo futbale a môžeš všetko. Týmto heslom akoby sa riadil brankár argentínskych majstrov sveta Emiliano Martínez. Autor obscénneho gesta po finále MS tentokrát predviedol prešľap na oslavách v uliciach Buenos Aires.

21.12.2022 07:15
Emiliano Martínez Foto:
Emiliano Martínez s bábikou, na ktorej je nalepená hlava Mbappého.
debata (12)

Byť majstrom sveta je ocenenie, po ktorom túžia desiatky miliónov futbalistov po celom svete. No titul nesie so sebou aj istú mieru zodpovednosti – šampión by mal byť vzorom a príkladom správania na trávniku aj mimo neho.

To sa určite nedarí brankárskej jednotke argentínskej reprezentácie Emilianovi Martínezovi. Počas penaltového rozstrelu nechutne znervózňoval francúzskych exekútorov, jednému nich dokonca loptu pred očami odhodil kade ľahšie.

Argentína, futbal Čítajte viac Messi až tretí, najdrahším je náhradník. Koľko stoja majstri sveta z Argentíny?

Po zápase, keď si prevzal Zlatú rukavicu pre najlepšieho brankára turnaja, chytil trofej do oboch rúk a priložil si ju k rozkroku. Mnoho fanúšikov sa po tomto obscénnom geste asi pýtalo, čo to je za exota?

Martínez neskôr vysvetlil svoje konanie pre rádiostanicu La Red: „Urobil som to, pretože na mňa Francúzi pískali. Nezvyknem sa správať arogantne.“ No dlho mu to nevydržalo. Počas osláv v uliciach Buenos Aires nalepili priaznivci snímku hlavy Mbappého na bábiku a urobili z neho bábätko.

Následne ju hodili na autobus a Martínez neváhal, nadšene mával s bábikou a verejne tak zosmiešnil spoluhráča Lionela Messiho v Paríži St. Germain. Uvidíme, dokedy budú trápnosti v podaní brankára Aston Villy pokračovať. No zjavne viac, ako brankárskymi schopnosťami púta pozornosť nešportovým správaním.

Celebrity, ktoré sa ukázali na MS v Katare Fotogaléria - 24 fotiek Všetky fotky
Bývalá svetová tenisová jednotka Novak Djokovič...
5. Lionel Messi Dávame do pozornosti Kto je najlepší strelec? Štatistiky MS vo futbale

© Autorské práva vyhradené

12 debata chyba
Viac na túto tému: #Aston Villa #argentínska futbalová reprezentácia #Emiliano Martínez