Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Chniapal sa za Messim, stískal trofej. Čo robil slávny kuchár na ihrisku?

Bolo niekoľko desiatok minút po finálovom zápase majstrovstiev sveta vo futbale. Kým Francúzi trávili smútok v šatni, noví šampióni z Argentíny rozbehli na ihrisku oslavnú párty.

20.12.2022 09:19
Lionel Messi, Salt Bae Foto:
Lionel Messi a Salt Bae.
debata (1)

Velil jej, samozrejme, Lionel Messi. Dvojgólový kapitán Juhoameričanov, ktorý ako prvý zdvíhal nad hlavu vytúženú trofej.

Pohár, na ktorý čakal argentínsky ľud dlhých 36 rokov, si jeho spoluhráči postupne podávali medzi sebou, radovali sa s rodinami, najbližšími priateľmi.

Na ploche štadióna v Dohe sa však objavili aj ľudia, ktorý s futbalom nemajú nič spoločné. Jedným z takých bol aj celebritný kuchár Salt Bae.

Ten na seba strhol pozornosť, keď sa stoj čo stoj tlačil do priazne najväčšej hviezde turnaja. Nusret Gökçe, ako znie pravé meno vlastníka populárnej siete stejkových reštaurácií, sa doslova chniapal za Messim, čo dokumentuje aj nasledujúce video.

Podľa mnohých najlepší futbalista histórie si síce s kuchárom, ktorý varil pre celý rad celebrít na čele s Beckhamovcami, podal ruku, no o ďalší kontakt nemal záujem.

To však Salt Baeho neodradilo. Messiho predsa „ukecal“ a urobil si s ním zopár záberov, čo vyvolalo na sociálnych sieťach silnú kritiku fanúšikov.

Tých rozrušilo aj to, že Salt Bae sa dostal dokonca aj k trofeji, s ktorou si tiež urobil zopár záberov.

Či je to v poriadku, to necháme na vašom posúdení.

Čo (ne)viete o Lionelovi Messim Fotogaléria - 11 fotiek Všetky fotky
Lionel Messi to dokázal. Rovnako ako Diego...

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Lionel Messi #MS vo futbale 2022 #Katar 2022 #futbalisti Argentíny #Salt Bae