Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Prekliatie pre Argentínu? Americký raper stavil milión na Messiho a spol.

Rád sa pochváli vysokými stávkami na športové podujatia, no tie mu málokedy vychádzajú. Americký raper Drake sa plesol po vrecku aj pred finále MS vo futbale. Stavil milión dolárov na víťazstvo Juhoameričanov.

18.12.2022 14:24
628419037 Foto:
Americký raper a hazardný hráč Drake.
debata (3)

Pre športových fanúšikov je preto jeho konanie známe aj ako „drakeova kliatba“. Spôsobené je to tým, že ak sa hudobník objaví v drese nejakého športového klubu, alebo naň staví peniaze, väčšinou sa zápas skončí úplne opačne.

Teraz sa na sociálnej sieti pochválil tipom za milión dolárov na to, že Argentína získa titul majstrov sveta v riadnom hracom čase. V prípade úspechu získa Drake 2,75 milióna dolárov.

Slávny raper sa v minulosti popálil napríklad na stávke na zisk majstrovského titulu v NBA basketbalistov Golden State Warriors. Kalifornský tím vyhrával v sérii nad Clevelandom Cavaliers už 3:0 na zápasy, no po jeho stávke dokázal outisder duel senzačne otočiť.

Už o pár hodín sa dozvieme, či bude kliatba fungovať aj v prípade finálového zápasu na majstrovstvách sveta v Katare. Vyvrcholenie šampionátu začína o 16.00 h.

Finále je tu: Argentína alebo Francúzsko? Fotogaléria - 15 fotiek Všetky fotky
Ladislav Pecko, futbal: Francúzi neboli ako...
5. Lionel Messi Dávame do pozornosti Kto je najlepší strelec? Štatistiky MS vo futbale

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Drake #Lionel Messi #tipovanie #argentínska futbalová reprezentácia #MS vo futbale 2022