Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Ty smrad jeden... Medzi Chorvátmi to po zisku bronzu poriadne iskrilo

Chorvátsko sa na MS v Katare dočkalo vytúženého kovu, ale po triumfe nad Marokom (2:1) v zápase o 3. miesto nebolo všetko s kostolným poriadkom. Predovšetkým, keď hráči v červeno-bielych dresoch zišli z ihriska.

17.12.2022 22:30
16. Dejan Lovren Foto: ,
Dejan Lovren.
debata (34)

Obranca ruského Zenitu Petrohrad Dejan Lovren (33) spôsobil po veľkom úspechu nevídaný škandál. Skúsený reprezentant a bývalý hráč Liverpoolu prešiel okolo chorvátskych novinárov, a keď ho požiadali, aby niečo povedal, spustil poriadnu „paľbu“.

„Od začiatku si tomu neveril. Teraz sa usmievaš, ty smrad! Ty a táto pani. Nezaznamenali ste to, však! Vy sa môžete takto správať a ja nie. Ľudia si z vás robia srandu,“ hľadal slová rozzúrený Lovren, aj keď ho mnohí upozorňovali, aby sa upokojil.

Kapitáni majstrov sveta. Čo postihlo legendy MS? Fotogaléria - 28 fotiek Všetky fotky
MS 1966 v Anglicku - Bobby Moore (Anglicko)...

O udalosti informoval srbský web Kurir, ktorý má v Dauhe svojho reportéra. Incident medzi Lovrenom a novinármi mohol spôsobiť aj fakt, že ho poslednom čase kritizujú za to, že hráva v ruskom klube.

Chorvátsky reprezentant nielen že odmietol po invázii Ruska na Ukrajinu zmeniť klub, ale Ruska sa dokonca aj zastával. Bol výrazne proti jeho vyradeniu z kvalifikácie o MS 2022. Na svojom stanovisku zotrváva dodnes.

Francúzsko, Argentína, finále Čítajte viac Argentína - Francúzsko. Športové osobnosti tipujú, kto vyhrá MS 5. Lionel Messi Dávame do pozornosti Kto je najlepší strelec? Štatistiky MS vo futbale
34 debata chyba
Viac na túto tému: #Dejan Lovren #Katar 2022