Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Snažíme sa zostať pokojní. Francúzi riešia zastavenie šírenia vírusu

Členovia francúzskej futbalovej reprezentácie robia pred finálovým zápasom MS v Katare proti Argentíne maximum pre to, aby sa vírusové ochorenie v ich radoch nešírilo.

17.12.2022 13:23
Didier Deschamps Foto:
Tréner Francúzska Didier Deschamps.
debata (3)

Choroba prejavujúca sa podobne ako chrípka spôsobila, že piatkový tréning obhajcov titulu vynechala trojica Raphael Varane, Ibrahima Konate a Kingsley Coman. Hráči sa necítili dobre a ich štart v nedeľňajšom súboji je otázny.

„Snažíme sa prijať čo najviac preventívnych opatrení, prispôsobiť sa podľa potreby a pokračovať v príprave na finále,“ vyhlásil tréner Francúzska Didier Deschamps na tlačovej konferencii v Dauhe.

„Samozrejme, že by bolo lepšie, keby sa to nedialo, ale s naším zdravotníckym personálom to riešime čo možno najlepšie,“ citovala Deschampsa AFP.

744801999 Čítajte viac Predali domy, nemajú na cestu z Kataru: Messiho úspech stojí za to

Tréner „Les Bleus“ sa podľa vlastných slov cíti zdravotne v poriadku. Či sú okrem spomínanej trojice chorí aj ďalší členovia kádra, už nechcel komentovať.

„Som v poriadku. Čo sa týka hráčov, dnes ráno som odišiel z hotela pomerne skoro, všetci ešte spali. Snažíme sa situáciu zvládnuť čo najlepšie a zostať pokojní a sústredení,“ zdupľoval Deschamps.

Francúzi sa môžu stať iba tretím tímom v histórii MS, ktorému sa podarí obhájiť titul. Finálový duel s Argentínou je na programe v nedeľu od 16.00 h v Lusaile.

Kapitáni majstrov sveta. Čo postihlo legendy MS? Fotogaléria - 28 fotiek Všetky fotky
MS 1966 v Anglicku - Bobby Moore (Anglicko)...
5. Lionel Messi Dávame do pozornosti Kto je najlepší strelec? Štatistiky MS vo futbale

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Didier Deschamps #francúzska futbalová reprezentácia #MS v Katare 2022