Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Zradil Brazíliu? Boh ťa v nedeľu korunuje. Messimu praje večný rival

Majster sveta z roku 2002 Rivaldo vyjadril na Instagrame pred finále MS v Katare podporu Argentíne a najmä Lionelovi Messimu. Pritom medzi oboma krajinami panuje dlhé roky veľká rivalita.

16.12.2022 14:30
728036133 Foto:
Bývalý brazílsky reprezentant a majster sveta z roku 2002 Rivaldo.
debata

Rivaldo odohral okrem iného aj päť sezón v FC Barcelona a tak má možno k Lionelovi Messimu bližšie, ako ostatné legendy brazílskeho futbalu.

Aj keď sa v jednom tíme s Messim nikdy nestretol tak verí, že Argentínčan si zaslúži byť majstrom sveta. „Vo finále nebude Brazília ani Neymar, takže fandím Argentíne. Na tvoje výkony neexistujú slová, Leo Messi!“ napísal na Instagrame Rivaldo.

Podľa neho si Messi najcennejší titul zaslúžil mať už dávno. Napríklad v roku 2014 bol s Argentínou vo finále, keď jeho sny ukonči v predĺžení gól Nemca Maria Götzeho.

„Boh vie všetko a v nedeľu vás korunuje. Zaslúžiš si tento titul za to, kým si a za úžasný futbal, ktorý si vždy hral,“ uviedol emotívny Rivaldo.

Kapitáni majstrov sveta. Čo postihlo legendy MS? Fotogaléria - 28 fotiek Všetky fotky
MS 1966 v Anglicku - Bobby Moore (Anglicko)...

Aj keď je jeho odkaz srdečný a úprimný dá sa očakávať, že v Brazílii vyvolá kontroverzné reakcie. Väčšina Brazílčanov si triumf Argentíny neželá. Obzvlášť aj pre to, že na minuloročných majstrovstvách Južnej Ameriky prehrali „kanárici“ vo finále práve s Argentínou na domácej pôde na štadióne Maracana.

5. Lionel Messi Dávame do pozornosti Kto je najlepší strelec? Štatistiky MS vo futbale

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #Lionel Messi #argentínska futbalová reprezentácia #MS v Katare 2022