Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Šok u majstrov sveta, dve opory ochoreli. Koho nasadí Deschamps?

Necelý deň pred druhým semifinále na MS vo futbale v Katare je tréner obhajcov titulu z Francúzska Didier Deschamps nútený prehodnotiť mená v základnej zostave pre zápas s Marokom.

13.12.2022 21:05
WCup France Poland Soccer Foto: ,
Didier Deschamps má pred semifinálovým zápasom s Marokom starosti.
debata (6)

Podľa denníka The Sun boli pre zdravotné problémy nútení opustiť utorňajší tréning obranca Dayot Upamecano a Adrien Rabiot. Ich nasadenie do semifinálového duelu je otázne.

Pre trénera Deschampsa by ich neúčasť spôsobila nemalé problémy pred veľkým zápasom. Francúzi sa môžu stať prvým tímom od Brazílie v roku 1962, ktorému sa môže podariť obhájiť titul majstrov sveta.

744343241 Čítajte viac Kolabujúci fanúšikovia, sanitky v akcii. Maročania spôsobili ošiaľ

Upamecano má trpieť bolesťou hrdla, Rabiot má mať príznaky prechladnutia. Obaja pritom odohrali štvrťfinálový duel proti Anglicku a patrili medzi opory aj v zápasoch základnej skupiny.

Francúzska reprezentácia odišla už do Kataru mierne zdecimovaná zraneniami. Na šampionát necestovali N'Golo Kante, Paul Pogba, Christopher Nkunku a krátko pred štartom sa zranil aj držiteľ Zlatej lopty Karim Benzema.

Prvé semifinále na MS vo futbale v obrazoch Fotogaléria - 17 fotiek Všetky fotky
Prvý dôležitý moment semifinále: Brankár...

Navyše, ľavý obranca Lucas Hernandez sa zranil už po trinástich minútach úvodného stretnutia proti Austrálii. Nahradiť spomínanú dvojicu by v zostave mali Ibrahima Konate a Youssouf Fofana.

Zatiaľ čo Deschampsov tím verí, že sa stane prvým za 60 rokov, ktorý obháji titul, Maroko sa snaží stať prvým mužstvom z Afriky, ktoré sa prebojuje do finále majstrovstiev sve­ta.

5. Lionel Messi Dávame do pozornosti Kto je najlepší strelec? Štatistiky MS vo futbale

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #Didier Deschamps #francúzska futbalová reprezentácia #MS vo futbale