Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Chorváti bijú na poplach. Argentínčania plánujú v semifinále veľkú špinavosť

Traja argentínski futbalisti vraj dostali pokyn, aby v semifinále majstrovstiev sveta v Katare vyprovokovali chorvátskych hráčov, informuje chorvátsky web Sportske Novosti. Podľa novinárov sa Argentínčania zamerali na troch súperových hráčov a budú ich chcieť vyviesť z rovnováhy.

12.12.2022 15:12
375645531 Foto:
Lionel Messi a Luka Modrič na MS 2018 v Rusku.
debata (19)

Po postupe Argentíny do semifinále sa tím Lionela Scaloniho ocitol pod paľbou kritiky. Vyčíta sa mu správanie k súperom. Svet totiž pred pár dňami obletela fotografia, na ktorej sa argentínski hráči po poslednom pokutovom kope obracajú k Holanďanom a posmievajú sa im.

Paredes dokonca počas zápasu po faule na súpera odkopol prudkú loptu smerom k holandskej lavičke. Počas rozhovoru sa Messi obrátil na Wouta Weghorsta so slovami „Na čo čumíš? Strať sa, hlupák.“ Pre niekoho môže byť ospravedlnením, že aj Holanďania provokovali súperov, no nič to nemení na fakte, že Argentínčania ukázali nemalú nefutbalovosť.

Platy semifinalistov z Argentíny a Chorvátska Fotogaléria - 20 fotiek Všetky fotky
20. Germán Pazella - Argentína
Ročný plat: 4...

V semifinále narazia na Chorvátsko a tamojšie médiá sa obávajú, že Argentínčania sa opäť uchýlia k špinavým trikom. Portál Sportske Novosti tvrdí, že Argentína má „špinavý plán“. Novinári píšu, že jeden z dôležitých argentínskych hráčov mal svojim kolegom prezradiť, že dostali pokyny na provokovanie Chorvátov.

Chorvátsko, fanúšikovia Čítajte viac Všetci chcú byť ako my - Maďari aj Srbi. Euforickí Chorváti provokujú

Argentínčania si údajne myslia, že Chorvátov ľahko rozhodia, viacerí hráči majú podľa nich „slabé nervy“. Spomínaný argentínsky hráč vraj uviedol, že najneskôr po hodine hry bude jeden z Chorvátov vylúčený, prípadne Argentína strelí dva góly.

Novinári tvrdia, že celá vec sa už dostala k Zlatkovi Dalićovi. Argentínčania si mali vytipovať troch Chorvátov najviac náchylných na provokácie.

„Niet sa čomu čudovať, ale je to na škodu, ak sa chce niekto takto dostať do finále MS. Nie je ľahké odolať a zachovať si chladnú hlavu, no Chorváti musia zostať sústredení a pochopiť všetko, čo sa v boji odohráva. Samozrejme nás zaujíma aj to, ako sa bude správať rozhodca,“ čítame v texte.

5. Lionel Messi Dávame do pozornosti Kto je najlepší strelec? Štatistiky MS vo futbale
19 debata chyba
Viac na túto tému: #chorvátski futbalisti #argentínski futbalisti #Katar 2022