Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Neymar píše... Z esemesiek medzi Brazílčanmi trhá srdce

Slovenský fanúšik si to hádam ani nedokáže predstaviť. Brazília skončila na MS v Katare predčasne a pre juhoamerickú krajinu to je hotová tragédia.

12.12.2022 18:00
Neymar Foto:
Užialený Neymar po vypadnutí z MS.
debata

So slzami skončili aj samotní hráči. Najväčšia hviezda – Neymar – v nedeľu zverejnil súkromné ​​správy, ktoré si v uplynulých hodinách vymieňal s ostatnými hráčmi z kádra.

„Som psychicky hotový, táto prehra ma bolí zo všetkého najviac, ochromila ma na celých desať minút a potom som neprestajne plakal. Bude to bolieť ešte dlho,,“ smútil Neymar na Instagrame po tom, čo Brazília prehrala vo štvrťfinále MS s Chorvátskom.

Hviezda Parížu St. Germain následne zverejnila súkromné ​​rozhovory so spoluhráčmi. Neymar si vymieňal správy s Marquinhosom, Thiagom Silvom a Rodrygom (Marquinhos a Rodrygo neuspeli v penaltovom rozstrele proti Chorvátom).

Neymar sa rozpráva s Marquinhosom:

Neymar: "Ako sa máš? Chcem ti povedať, že som tvoj fanúšik. Som s tebou navždy a ty to vieš. Tvoja premárnená penalta na tom nič nemení. Ľúbim ťa.

Marquinhos: „Čo sa deje, brácho? Postupne sa to zlepšuje. Len čas lieči rany. A ty sa máš ako? Ďakujem ti za tvoju správu a že na mňa myslíš, brat môj. Si úžasný a chcel som, aby to všetko vyšlo. Je ťažké myslieť na to, že moja nepremenená penalta bola prekážkou k splnenému snu! Ale musíme ísť ďalej, musíme byť silní, nechať čas plynúť a uvidíme, ako nás lopta ešte prekvapí.“

Neymar: „Ľúbim ťa. Spolu to zvládneme“!

Marquinhos: „Je to pravda, brácho, len my vieme, čím sme si prešli, aby sme sa sem dostali. A ako veľmi to bolí. Bremeno je ťažké, ale Boh vie, čo robí. Si úžasný, naozaj! Som tvoj fanúšik. Zostaň zdravý, v ďalších bojoch sa budeme potrebovať, veľmi ťa ľúbim.“

Brazílsky smútok vs. chorvátska eufória Fotogaléria - 16 fotiek Všetky fotky
 Dominik Livakovič kryje jedenástku Rodryga.

Neymar si píše s Thiagom Silvom:

Neymar: Veľmi som chcel vyhrať tento pohár. Ty, ja a Dani Alves sme si ho veľmi zaslúžili… Ale Boh chcel niečo iné.

Thiago Silva: „Brat, je to ťažšie, ako som si spočiatku myslel. Nemôžem to vystáť. Nemôžem uveriť, že sme prehrali! Nemôžem tomu uveriť… Chce sa mi tak veľmi plakať… U…a… Ale viem, že to bude v poriadku.“

Neymar: „Je to hrozné. Vždy, keď pozerám televíziu, hnevám sa. Hrozný moment.“

Neymar zverejnil aj úryvok z rozhovoru s Rodrygom, 21-ročným útočníkom Realu Madrid. Neymar mu napísal slová podpory.

Rodrygo odpovedá: „Ďakujem, idol môj, ďakujem ti z celého srdca. Ospravedlňujem sa za všetko a za pozdržanie tvojho sna. Dúfam, že s nami budeš aj naďalej bojovať, aby sme spolu vyhrali.“

Neymar Čítajte viac Namiesto radostnej samby slzy smútku. Neymara a spol. premohli emócie

Brazília podobne ako pred štyrmi rokmi v Rusku vypadla vo štvrťfinále. V Katare zdolali Titeho hráči Srbsko, Švajčiarsko a Južnú Kóreu. Prehrali s Kamerunom a na penalty s Chorvátskom. Manažér Tite má zmluvu do 31. decembra, no už teraz je zrejmé, že nebude pokračovať. V národnom tíme pôsobí od roku 2016 a jeho jediným úspechom je víťazstvo na juhoamerickom šampionáte spred troch rokov.

„Na koho teraz federácia vsadí? Myslím, že ľudia budú prekvapení. Zvažoval by som Fernanda Diniza z Fluminense, aj keď si myslím, že potenciálnych kandidátov je viac, najmä tých zo zahraničia. Ale Fernando Diniz by bol určite atraktívnou možnosťou,“ povedal Ronaldo Nascimento, niekdajší skvelý útočník, ktorého cituje Marca.

V kuloároch sa momentálne špekuluje aj o koučovi Realu Madrid, Talianovi Carlovi Ancelottim.

debata chyba
Viac na túto tému: #Katar 2022