Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Držiteľ Zlatej lopty má byť zdravý. Kedy sa vráti Benzema do Kataru?

Rekonvalescencia francúzskeho futbalistu Karim Benzema postupuje rýchlejšie, ako sa očakávalo, a prakticky sa už zotavil zo zranenia ľavého stehna, ktoré utrpel deň pred začiatkom MS v Katare.

29.11.2022 17:00
740912685 Foto: ,
Karim Benzama priletel v utorok do Francúzska čo otvorilo tému jeho účasti na MS v Katare.
debata

Ako referuje web španielskeho denníka Marca, hráč Realu Madrid a úradujúci držiteľ Zlatej lopty pre najlepšieho futbalistu sveta by sa ešte mohol zapojiť do svetového šampionátu na Blízkom východe.

Keďže tréner obhajcov titulu Didier Deschamps namiesto Benzemu nepovolal žiadneho náhradníka, 34-ročný víťaz Zlatej lopty pre najlepšieho futbalistu na svete naďalej oficiálne figuruje na francúzskej súpiske.

WCup Portugal Uruguay Soccer Čítajte viac Tak dal Ronaldo gól či nedal? Záhada božích vlasov vyriešená

Vďaka tomu by si ešte teoreticky mohol zahrať na šampionáte v Katare, ak by sa stihol úplne zotaviť, kým budú „Les Bleus“ v hre. Predpisy Medzinárodnej futbalovej federácie (FIFA) to umožňujú.

Benzema, ktorý deň po finálovom dueli MS 2022 oslávi 35. narodeniny, sa už údajne zhováral s Deschampsom o možnom návrate do tímu v priebehu najbližších dní.

Útočník sa momentálne nachádza v Madride a čaká na súhlas klubových lekárov, aby mohol absolvovať ďalšiu cestu do Kataru, kde by ho pred návratom do tímu ešte detailne vyšetril medicínsky štáb francúzskeho mužstva.

Slávny Ronaldo kedysi a dnes. To je ale rozdiel! Fotogaléria - 15 fotiek Všetky fotky
Ronaldo Luís Nazário de Lima sa rád ukazuje na...
Katar 2022 Dávame do pozornosti Kto, s kým a kedy? Kompletný program MS vo futbale

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Karim Benzema #MS 2022 Katar #francúzska futbalová reprezentácia