Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Hviezdny Brazílčan tvrdo reaguje na obvinenie: Nemecký reportér? Idiot!

Brazílčania a Nemci sa už pred úvodnými vystúpeniami na futbalových MS v Katare dostali do sporu. Nemecký denník Bild po instagramovom príbehu Neymara obvinil juhoamerické hviezdy z arogancie. Reakcia na seba nenechala dlho čakať.

23.11.2022 11:58
Richarlison, Bremer, Marquinhos, Raphinha Foto: ,
Zľava Richarlison, Bremer, Marquinhos a Raphinha na tréningu brazílskej reprezentácie.
debata (1)

Všetko sa začalo príspevkom Neymara, ktorý na znak „selecaa“ na šortkách pridal šiestu hviezdičku odkazujúc na zisk ďalšej majstrovskej trofeje.

Aj to je jeden z dôkazov sebavedomia zverencov trénera Titeho. Bild reagoval slovami o „prvom Neymarovom útoku arogancie“.

Katar 2022 Dávame do pozornosti Víťazi a porazení. Tabuľky MS vo futbale

Na tlačovej konferencii pred zápasom so Srbskom sa na obranu spoluhráča postavil Richarlison. Opora Tottenhamu naložila druhej strane.

„To Nemci sú arogantní. My len snívame – o tej šiestej hviezde, ktorú dostaneme, či sa to niekomu páči, alebo nie. Ten reportér je idiot,“ povedal 25-ročný útočník.

Brazíliu stále prenasleduje debakel s Nemcami 1:7 z domáceho šampionátu v roku 2014. Tento rok sa však podľa viacerých vyhlásení má všetko zmeniť.

Ďalší reprezentant Brazílie Raphinha uviedol, že so spoluhráčmi si už nacvičili oslavné tance po prvých desiatich góloch. „Potom musíme improvizovať,“ vyhlásil dobre naladený hráč Barcelony.

Sportbild nenechal bez povšimnutia ani tieto slová. Označil ich za ďalší útok arogancie. „Skončí sa vystúpenie päťnásobného majstra sveta pre svoju aroganciu zlyhaním?“ pýta sa periodikum.

Katar 2022 Dávame do pozornosti Kto, s kým a kedy? Kompletný program MS vo futbale

Brazílčania by sa ziskom šiesteho titulu majstrov sveta postarali o rekord. Naposledy sa z víťaznej trofeje tešili pred 20 rokmi.

Topfavorit turnaja prišiel do Kataru so sériou 15 zápasov bez prehry. So Srbskom sa stretne vo štvrtok o 20.00 h SEČ v Lusaile. V skupine G je ešte Kamerun a Švajčiarsko, táto dvojica sa stretne v predpoludňajšom zápase v meste Al Wakrah.

Ktoré kluby majú v Katare najviac hráčov? Fotogaléria - 15 fotiek Všetky fotky
7. Tottenham Hotspur: 11.
Jeho hráči v...
1 debata chyba
Viac na túto tému: #Neymar #MS 2022 vo futbale #Katar 2022