Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Kričal od bolesti, plakal. Poľsko prišlo pár dní pred MS o brankára

Dnes sa mal presúvať za tímom do Kataru a chystať sa na prvú účasť na futbalovom šampionáte. No 25-ročný poľský brankár talianskeho tímu Spezia Calcio Bartlomiej Dragowski sa jej nedočká.

14.11.2022 12:15
Bartlomiej Dragowski. Foto:
Zranenie Bartlomieja Dragowského vydesilo jeho spoluhráčov aj protihráčov.
debata

Pritom len pár desiatok minút ho delilo od toho, aby sa dostal na svetový šampionát. Dragowski utrpel hororové zranenie členka v 38. minúte zápasu talianskej Serie A, v ktorom Spezia vyhrala na trávniku Verony 2:1.

Poľský reprezentant sa snažil odohrať loptu pred dobiehajúcim Kevinom Lasagnom z Verony. Ich vzájomný stred skončil nešťastným zachytením nohy Dragowského a vážnym zranením. Pozrite si nepríjemný stret:

K od bolesti kričiacemu brankárovi okamžite pribehli spoluhráči a snažili sa ho utešiť. Dragowski bol súčasťou 26-člennej nominácie Poľska na MS, no zraneniu mu znemožní v Katare štartovať.

Jasnou jednotkou našich severných susedov na šampionáte je gólman Juventusu Turín Wojciech Szczesny. Napriek tomu je veľmi smutné, za akých okolností prišiel Dragowski o najväčší turnaj kariéry.

Milan Škriniar. Čítajte viac Pýta si veľa? Škriniarovu budúcnosť v Interi má vyriešiť milión eur

V čase zranenia Poliaka prehrávala Spezia, na lavičke ktorej celý duel presedel slovenský útočník Dávid Strelec, 1:0. V druhom polčase zabezpečil najtesnejší triumf hosťom dvoma gólmi M'Bala Nzola.

Poľsko sa na MS v Katare predstaví v C-skupine spolu s Mexikom, Saudskou Arábiou a Argentínou. Polici sa budú na šampionáte spoliehať najmä na výkony hviezdnej ofenzívnej dvojice Robert Lewandowski a Piotr Zielinski.

32 dôležitých mužov. Kapitáni tímov na MS v Katare Fotogaléria - 32 fotiek Všetky fotky
Kapitán Argentíny Lionel Messi má z hráčov,...
šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #poľská futbalová reprezentácia #MS v katare #Bartlomiej Dragowski