Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Messi je pred šampionátom vo výhode. V zmluve má špeciálnu klauzulu

Reprezentáciu Argentíny, v čele so 7-násobným držiteľom Zlatej lopty Lionelom Messim, čaká prvý zápas na MS v Katare 22. novembra proti Saudskej Arábii. Deväť dní predtým by mal ešte za Paríž nastúpiť na posledný ligový duel pred MS, no nemusí.

01.11.2022 20:00
Lionel Messi Foto: ,
Lionel Messi je krátko pred MS vo výbornej forme.
debata

Podľa novinára TyC Sports Gastona Edula má totiž Messi v zmluve s Parížom St. Germain špeciálnu klauzulu, ktorá mu umožňuje uprednostniť reprezentačné zápasy pred povinnosťami v klube.

Môže sa teda stať, že kým iní účastníci majstrovstiev sveta budú musieť ešte 12. a 13. novembra nastupovať na stretnutia v elitných súťažiach, Messi si dopraje krátky oddych.

Holandsko, Argentína, fanúšikovia Čítajte viac Daj lajk a letíš na MS. Je tu niekto, koho si Katar ešte nekúpil?

Podľa Edula je vysoko pravdepodobné, že 35-ročný velikán túto možnosť vzhľadom na náročný program na MS v Katare využije. Okrem stretnutia proti Saudskej Arábii čakajú Argentínu v základnej skupine šampionátu ešte súboje proti Mexiku (26. novembra) a Poľsku (30. novembra).

Reprezentácia La Albiceleste je jedným z najväčších favoritov na víťazstvo na majstrovstvách sveta. A pre Messiho aj posledná šanca získať vytúžený titul. Hviezdny futbalista nedávno potvrdil, že Katar bude posledným šampionátom v jeho kariére.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Katar #Lionel Messi #argentínska futbalová reprezentácia