Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Tvrdá rana pre Dúbravkovho kolegu. Hviezda Španielov ostala na ocot

Ešte donedávna jeden z najlepších brankárov na svete sa dočkal nemilého prekvapenie. Jednotka Manchestru United, David de Gea, sa nepredstaví na blížiacom sa šampionáte v Katare.

29.10.2022 07:30
David de Gea. Foto: ,
David de Gea si tretiu účasť na MS vo futbale nepripíše.
debata

Klubový spoluhráč slovenského gólmana Martina Dúbravku sa nedostal ani do širšieho 55-členého zoznamu trénera španielskej reprezentácie Luisa Enriqueho.

De Gea bol ešte v nedávnej minulosti neodmysliteľnou súčasťou zostavy národného tímu. Jednotkou bol na majstrovstvách Európy vo Francúzsku 2016 aj poslednom svetovom šampionáte v Rusku 2018.

Vladimír Weiss Čítajte viac Skvelý tréner s infarktovou DNA. Weiss je zložitá, no víťazná povaha

Skúsený 31-ročný brankár sa naposledy v bránke Španielska predstavil v októbri 2020, keď mu nevyšiel zápas Ligy národov proti Ukrajine (0:1).

No neúčasť v Katare nie je jediným problémom, s ktorým sa v najbližších týždňoch bude musieť de Gea vysporiadať. V lete 2023 sa mu končí zmluva v Manchestri United a britské médiá tvrdia, že v klube pravdepodobne skončí. Najvážnejším kandidátom na jeho post má byť jeho krajan Unai Simón.

Futbalisti odsúdení za sexuálne delikty Fotogaléria - 12 fotiek Všetky fotky
Santi Mina - Španielsko
Kluby: Valencia, Celta...
šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #španielska futbalová reprezentácia #David De Gea