Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Bez bojovníka v strede poľa. Obhajca titulu bude na MS bez Kantého

Francúzskej futbalovej reprezentácii na blížiacich sa majstrovstvách sveta v Katare nepomôže defenzívny stredopoliar anglického klubu FC Chelsea N'Golo Kanté.

19.10.2022 12:09
N'Golo Kanté Foto: ,
N'Golo Kanté s víťaznou trofejou po triumfe vo finále MS.
debata

Tridsaťjedenročný rodák z Paríža patril na ostatnom „mundiale“ 2018 v Rusku ku kľúčovým hráčom „Les Bleus“ na ceste k titulu svetových šampiónov.

Na Blízkom východe sa nepredstaví pre zranenie stehenného svalu, v súvislosti s ktorým v utorok podstúpil chirurgický zákrok.

Mino Raiola. Čítajte viac Banda sviniarov. Čo sa dialo po smrti agenta Raiolu? Právnička prehovorila

Kanté sa naposledy predstavil v súťažnom stretnutí 14. augusta pri remíze Chelsea s Tottenhamom Hotspur (2:2) v rámci najvyššej anglickej súťaže Premier League 2022/2023.

Podľa trénera „The Blues“ Grahama Pottera hráč minulý týždeň navštívil špecialistu, aby preskúmal možnosti rehabilitačného procesu. „Následne sme sa spoločne dohodli, že N'Golo podstúpi operáciu. Tá dopadla úspešne a teraz očakávame, že bude štyri mesiace mimo hry,“ povedal Potter.

7. Robert Lewandowski Čítajte viac Lewy, stále ideš načas. Ryanair sa vysmial poľskému kanonierovi

Absencia Kantého predstavuje tvrdý úder pre plány francúzskeho kouča Didiera Deschampsa, ktorý má problémy so zraneniami viacerých dôležitých hráčov.

Zdravotné patálie už definitívne obrali o účasť na svetovom šampionáte Boubacara Camaru z Aston Villy a otázniky zatiaľ visia nad ďalším kľúčovým stredopoliarom Francúzska Paulom Pogbom. Ten sa v utorok vrátil do tréningového procesu po tom, ako si začiatkom septembra poškodil meniskus.

Štadióny pre MS vo futbale v Katare 2022 Fotogaléria - 16 fotiek Všetky fotky
Názov: Stadium 974 * Mesto: Dauha * Kapacita:...
šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #francúzska futbalová reprezentácia #N'Golo Kanté