Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Neymar neveril, že pôjde na MS. Obavy má, ale postupne sa ich zbavuje

Hviezdny brazílsky útočník Neymar si nie je istý, či je po marcovej operácii nohy dostatočne pripravený na záťaž, ktorá ho čaká na majstrovstvách sveta.

17.05.2018 20:59
Neymar Foto: ,
Neymar.
debata

Dvadsaťšesťročný futbalista Paríža St. Germain priznal, že bezprostredne po zranení na účasť na šampionáte v Rusku neveril, a trojmesačnú rekonvalescenciu označil za najväčšiu životnú výzvu.

Najdrahší futbalista histórie sa na konci februára zranil v ligovom zápase s Marseille. Okrem podvrtnutého členku utrpel aj zlomeninu priehlavkovej kostičky a 3. marca sa v Brazílii podrobil operácii.

„Hrať tri mesiace po takomto zranení na majstrovstvách sveta nebude nič jednoduché. Očakávania fanúšikov sú veľké, aj ja sám som veľa zvedavý, ako si sa mi bude dariť,“ uviedol Neymar na sociálnych sieťach.

Hneď po zranení mu pritom prebehlo mysľou, že s majstrovstvami sveta je koniec. „Ale po vyšetrení mi všetko povedali – o operácii a ako dlho bude trvať rehabilitácia. To ma upokojilo,“ povedal.

Už znovu začal s tréningom a v pondelkovej nominácii Brazílčanov podľa očakávania nechýbal.

„Už trénujem s loptou, prihrávky i streľbu. Ide to, nič ma neobmedzuje, teraz je čas na zlepšovanie. Určité obavy, samozrejme, mám, ale krok za krokom sa ich zbavujem,“ dodal.

Brazílčania vstúpi do majstrovstiev sveta 17. júna zápasom proti Švajčiarsku, v E-skupine potom ešte narazia na Kostariku a Srbsko. Prípravné duely predtým odohrajú dva – 3. júna s Chorvátskom a o týždeň neskôr s Rakúskom.

debata chyba
Viac na túto tému: #Neymar #brazílski futbalisti