Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Toto nás bude bolieť do konca života, vyhlásil sklamaný Mascherano

Bolesť, ktorú bude pociťovať do konca života. Tak opísal pocity z prehry vo finále majstrovstiev sveta argentínsky futbalista Javier Mascherano.

14.07.2014 08:35
Alejandro Sabella, Javier Mascherano,... Foto: ,
Tréner Argentíny Alejandro Sabella a sklamaný Javier Mascherano.
debata (1)

Prehra s Nemeckom ho mrzí o to viac, že jediný gól prišiel sedem minút pred koncom predĺženia.

„Je to ohromná bolesť. Bude to bolieť do konca života, pretože toto bola naša šanca,“ vyhlásil defenzívny univerzál Barcelony. „Dali sme do toho všetko, ale bohužiaľ to nestačilo. Ospravedlňujeme sa argentínskemu ľudu. Chceli sme vyhrať pre Argentínčanov, ktorí nás chodili podporovať, ale prehrali sme,“ ľutoval.

Napriek tomu je presvedčený, že Argentínčania svojimi výkonmi na turnaji nesklamali. „Snažili sme sa svoju krajinu reprezentovať najlepšie, ako sme mohli. Aj cez tú bolesť musíme zdvihnúť hlavy. Dali sme do toho všetko, súper bol jednoducho lepší,“ dodal argentínsky zástupca kapitána.

Rozhodujúcim faktorom bolo premieňanie šancí. Argentína mala tri dobré šance, pričom Gonzalo Higuaín a Rodrigo Palacio boli sami pred brankárom, ale netrafili. „Mali sme veľké šance, ale nevyužili sme ich. Nemecko svoju šancu premenilo, preto vyhralo,“ dodal Mascherano.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #finále #MS vo futbale 2014 #Javier Mascherano #Nemecko - Argentína