Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Ángel di María už trénoval a možno nastúpi vo finále proti Nemecku

Argentínsky futbalový krídelník Ángel di María by mohol nastúpiť v nedeľňajšom finále majstrovstiev sveta na Maracane v Riu de Janeiro proti Nemecku. Pri liečbe pravého stehenného svalu však bojuje s časom.

13.07.2014 10:28
Angel di Maria Foto: ,
Ofenzívna hviezda Argentíny - Angel di Maria.
debata

Di María v sobotu trénoval a vo finále by mohol aspoň na pár minút nastúpiť. Dvadsaťšesťročný stredopoliar Realu Madrid citeľne chýbal v zostave Argentíny v stredajšom semifinále proti Holandsku (0:0), Lionel Messi pri jeho absencii nedostával dostatok lôpt.

Všeobecná mienka je taká, že po Lionelovi Messim je práve Di María druhým hnacím motorom Argentíny, ktorá na MS 2014 túži po treťom titule majstra sveta. Práve tento ofenzívny hráč rozhodol gólom krátko pred koncom predĺženia osemfinálový súboj proti Švajčiarom.

Všetko o futbalových majstrovstvách sveta 2014 v Brazílii:
Správy, rozhovory, reportáže, výsledky, tabuľky, štatistiky či fotogalérie

„Uvidíme, ako to bude vyzerať pred zápasom. Máme preňho naplánované špeciálne úlohy,“ povedal tréner Argentíny Alejandro Sabella a naznačil, že jeho zverenec by mohol nastúpiť. Di María má problémy s pravým stehenným svalom, pre ktoré nedohral štvrťfinále s Belgickom (1:0). Zranil sa v ňom v 33. min pri snahe ohroziť bránku súpera.

debata chyba
Viac na túto tému: #Ángel di María #MS vo futbale 2014 #argentínska futbalová reprezentácia