Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Neúcta alebo vtip? Znudený Lavezzi schladil trénera vodou z fľaše

Argentínsky útočník Ezequiel Lavezzi v stredajšom stretnutí s Nigériou (3:2) na futbalových majstrovstvách sveta postriekal vodou z plastovej fľaše trénera Alejandra Sabellu, ktorý mu dával inštrukcie. Hráč Paríža St. Germain sa potom bránil, že sa len pokúsil nervózneho kouča upokojiť.

26.06.2014 14:06
debata

Lavezzi prišiel na ihrisko v 38. minúte za zraneného Sergia Agüera. Pri osviežovaní v druhom polčase od Sabellu dostával taktické pokyny, ktoré ho však podľa televíznych záberov príliš nezaujímali. Otočený bokom k Sabellovi stlačil fľašu a polial mu hlavu a tvár, a zasmial sa tomu. Tréner na to nijako nezareagoval a ďalej mu dával inštrukcie.

Lavezzi schladil trénera Sabellu

Podľa Lavezziho nešlo o žiadny prejav neúcty, ale o nevinný žartík. „Postriekal som Sabella, pretože som videl, že je príliš nervózny,“ povedal Lavezzi v rozhovore pre argentínsku televíziu TyC Sports.

„Nemyslím si, že sa k tomu budeme vracať, on je na to zvyknutý,“ doplnil dvadsaťdeväťroč­ný hráč.

Podľa argentínskych médií Lavezziho gesto iba podčiarklo Sabellovu nízku autoritu v juhoamerickom mužstve. Päťdesiatdeväťročný tréner už počas šampionátu zmenil rozostavenie na popud kapitána a najväčšej hviezdy Lionela Messiho. Argentína však v základnej skupine vyhrala všetky tri stretnutia a v utorňajšom osemfinále vyzve Švajčiarsko.

Všetko o futbalových majstrovstvách sveta 2014 v Brazílii:
Správy, rozhovory, reportáže, výsledky, tabuľky, štatistiky či fotogalérie

debata chyba
Viac na túto tému: #argentínska futbalová reprezentácia #Alejandro Sabella #Ezequiel Lavezzi