Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Messi nie je z tejto planéty. Je z Jupitera, chválil hviezdu tréner Nigérie

Trénera futbalistov Nigérie Stephena Keshiho v zápase majstrovstiev sveta s Argentínou (2:3) nadchol výkon Lionela Messiho. Hviezdny útočník Barcelony a autor dvoch gólov podľa afrického kouča nie je z tejto planéty, ale z Jupitera.

25.06.2014 23:47
Lionel Messi Foto: ,
Lionel Messi oslavuje gól do siete Nigérie.
debata

Messi strelil Nigérii prvý gól už v tretej minúte, tesne pred pauzou potom z precízneho priameho kopu skóroval druhýkrát. Argentínsky kapitán skóroval vo všetkých troch dueloch na turnaji a štyrmi gólmi sa dotiahol v tabuľke strelcov na vedúceho Brazílčana Neymara.

„Nie je z tejto planéty, je z Jupiteru. Messi je neskutočný hráč, nemôžete ho ubrániť,“ vyhlásil po zápase v Porto Alegre Keshi. Prehra ho nemusela až tak mrzieť, pretože jeho zverenci zo skupiny F postúpili spoločne s favorizovanou Argentínou.

Gólový zostrih zápasu Argentína - Nigéria

„Som spokojný. Hlavne s tým, čo sme predviedli v druhom polčase. V prvej polovici sme im prejavili príliš rešpektu. Keby sme hrali ako po prestávke, mohol to byť iný príbeh,“ uvažoval Keshi.

Nigéria sa prvýkrát od roku 1998 prebojovala do osemfinále svetového šampionátu. V Brazílii najprv remizovala 0:0 s Iránom a potom zdolala Bosnu a Hercegovinu 1:0. Najviac gólov tak „Super orli“ paradoxne dali Argentíne, proti ktorej dvakrát skóroval Ahmed Musa. „Potrebujeme sa zlepšiť v ofenzíve, ale vraciame sa do svojej formy. Je tu zlepšenie a to je dobré,“ dodal päťdesiatdvaroč­ný Keshi.

debata chyba
Viac na túto tému: #Lionel Messi #argentínska futbalová reprezentácia #Stephen Keshi #nigérijská futbalová reprezentácia