Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Argentínu podporujú aj Brazílčania. Fanúšik leštil Messiho kopačky

Leštenie kopačiek Lionela Messiho, "krádež" lopty a tisíce fanúšikov v dresoch rivalov sledujúcich hviezdy súperovho tímu - aj takéto momenty priniesol stredajší tréning Argentínčanov v Belo Horizonte pred blížiacimi sa futbalovými majstrovstvami sveta v Brazílii.

12.06.2014 13:08
Lionel Messi, fanúšik Foto: ,
Fanúšik čistí Messimu kopačky.
debata

Viac než tucet priaznivcov počas tréningovej jednotky argentínskej reprezentácie vnikol na ihrisko. Jeden z fanúšikov si kľakol pred Messiho a čistil mu obuv, na čo útočník FC Barcelona zareagoval úsmevom, objatím a darčekom pre obdivovateľa v podobe pulóvra. Ďalší „diváci“ si uchmatli jednu z tréningových lôpt a utekali pred bezpečnostnými zložkami.

Fanúšikovia na tréningu Argentíny

„Brazílčania majú radi Argentínu. Rivalita je len mýtus,“ uviedol 20-ročný fanúšik Vinícius Andrade, ktorého doplnil o štyri roky mladší Tiago Tanure v argentínskom drese: „Messi, Agüero. Mám rád tento tím aj krajinu.“ Na Argentínčanov sa prišla pozrieť aj 36-ročná Debora Demetriová. „Veľmi smutné,“ uviedla s úsmevom na margo počtu Brazílčanov v drese súpera a dodala: „Stopercentne drukujem Brazílii.“

Brazília triumfovala na svetovom šampionáte päťkrát, Argentína má na konte dve celkové prvenstvá.

debata chyba
Viac na túto tému: #MS 2014 vo futbale #Lionel Messi #argentínska futbalová reprezentácia