Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Dúbravka sa kajá: Je mi to ľúto, musím sa s tým nejako vyrovnať

Z hrdinu babrák. Slovenský brankár Martin Dúbravka patril na európskom šampionáte vo futbale medzi najlepších reprezentantov, no potom prišiel obrovský skrat.

25.06.2021 10:48
Spain Slovakia Euro 2020 Soccer Foto: ,
Martin Dúbravka si dáva vlastný gól.
debata (6)

V zápase proti Španielsku, po tom, ako chytil pokutový kop, si loptu odrazenú do brvna zrazil volejbalovým spôsobom do bránky.

A odštartoval slovenskú futbalovú katastrofu v Seville. Zverenci Štefana Tarkoviča nakoniec prehrali so Španielskom 0:5 a s tromi bodmi nepostúpili do osemfinále.

Brankár Newcastle United nebol po treťom duely Slovákov na turnaji príliš zhovorčivý. Pre portál NUFC.co.uk, však predsa len niečo povedal.

„Je náročné myslieť na ten zápas. Dostali sme priveľa gólov, súperovi umožnili mnoho príležitostí. Potom už mali dianie na trávniku pod kontrolou,“ zamyslel sa Dúbravka pre oficiálny web svojho zamestnávateľa.

Martin Dúbravka Čítajte viac Ako Stallone či basketbalista. Internet Dúbravku nešetrí

„Podľa môjho názoru bol prvý inkasovaný gól kľúčový. Ťažko sa mi s tým vyrovnáva. Takéto okamihy sa jednoducho stávajú. Samozrejme, na takejto úrovni by sa to nemalo prihodiť. Teraz je už všetko na mne, ako sa s tým vyrovnám,“ podotkol slovenský gólman.

„Mrzí ma to kvôli mojim spoluhráčom a našim fanúšikom, ktorí sem pricestovali alebo sledovali zápas doma v televízii,“ do­dal.

Dúbravka sa nakoniec vyjadril aj prostredníctvom SFZ. „Mrzí ma to kvôli mojim spoluhráčom a našim fanúšikom, ktorí sem pricestovali alebo sledovali zápas doma v televízii.“

6 debata chyba
Viac na túto tému: #Martin Dúbravka #Euro 2020