Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Škrtel by ho nechal doma. Má ísť Lobotka na Euro?

Záverečná nominácia Slovenska na majstrovstvá Európy vo futbale je známa. Štefan Tarkovič oznámil v stredu ráno menoslov 26 hráčov, ktorým vyjadril dôveru.

02.06.2021 10:52
Stanislav Lobotka Foto: ,
Stanislav Lobotka v súboji s Georgom Savillom zo Severného Írska v barážovom finále o postup na ME.
debata (16)

Medzi nimi je aj stredopoliar Neapola Stanislav Lobotka. Teda futbalista, ktorý v minulej sezóne toho veľa neodohral. Jeho meno je preto jedným z najdiskutova­nejších vo výbere, ktorý bude reprezentovať na záverečnom turnaji.

Nie všetci sa však s názorom Tarkoviča stotožňujú.

„Na dve pozície defenzívnych záložníkov som vybral štvoricu Kucka, Greguš, Hrošovský, Hromada,“ vyjadril sa vo svojej tradičnej rubrike v denníku Šport Martin Škrtel.

Bývalý reprezentačný kapitán svoje rozhodnutie zdôvodnil.

odkaz
euro 2020, odkaz

"Kuco je líder, Jano Greguš je spoľahlivý a veľa skúseností má aj „Hrošo”. Jakub Hromada ma pozitívne prekvapil v Slavii a aj v drese reprezentácie, keď dostal šancu v marci.

Žiaľ, do mojej nominácie sa nezmestil Stano Lobotka. Sezóna mu nevyšla, mal aj zdravotné problémy. Mám ho rád ako chlapca aj futbalistu, ale tentoraz to vnímam takto."

Lobotka nastúpil v uplynulej sezóne na 23 zápasov vo všetkých súťažiach. Zväčša ako striedajúci hráč. Gólového zápisu sa nedočkal.

S koho názorom súhlasíte vy? Priklonili by ste sa k trénerovi Tarkovičovi a vzali Lobotku na Euro, alebo by ste stotožnili s názorom Škrtela?

16 debata chyba
Viac na túto tému: #SSC Neapol #Stanislav Lobotka #Štefan Tarkovič #slovenskí futbalisti