Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Zlá správa pre Česko. Kapitán Rosický zrejme mimo aj vo štvrťfinále

Česká futbalová reprezentácia sa bude musieť zrejme vo štvrtkovom štvrťfinále majstrovstiev Európy v Poľsku a na Ukrajine opäť zaobísť bez svojho kapitána Tomáša Rosického.

17.06.2012 14:46
Tomáš Rosický Foto:
Tomáš Rosický.
debata (1)

Tridsaťjedenročný stredopoliar anglického Arsenalu Londýn nehral ani v sobotňajšom dueli proti Poľsku (1:0) pre zranenie lýtka. „Je len malá šanca, že budem hrať vo štvrťfinále. Stav lýtka sa v posledných dňoch zlepšil, no keď som chcel v sobotu trénovať, cítil som bolesť,“ povedal Rosický.

Tréner Česka Michal Bílek uviedol, že lekári národného tímu robia všetko, čo je v ich silách, aby dali pražského rodáka do štvrtka do poriadku. Kouč Čechov zároveň vyhlásil, že dôveruje Danielovi Kolářovi, ktorý nahradil Rosického v stretnutí s Poľskom.

„Rosický sa snažil dať dokopy pred zápasom s Poľskom, ale napokon nemohol nastúpiť. Je ťažké povedať, či bude alebo nebude schopný hrať vo štvrťfinále. Dúfame samozrejme, že ho budeme mať k dispozícii. Každý robí všetko možné, aby mu pomohol k návratu. Vieme, že je nenahraditeľný, ale aj Kolář odohral skvelý duel,“ povedal Bílek.

1 debata chyba