Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Predčasný koniec na Tehelnom poli? Gerson sa mal po ďalšom prešľape rozlúčiť so spoluhráčmi

Budúcnosť Gersona Rodriguesa v Slovane Bratislava zostáva viac ako neistá. Prešľapy sa začínajú hromadiť a luxemburský futbalista sa neobjavil v nominácii Vladimíra Weissa ani na víkendový zápas proti Spartaku Trnava.

23.04.2024 13:26
Gerson Rodrigues Foto:
Gerson Rodrigues počas marcového zápasu proti Gruzínsku.
debata (2)

Posledného previnenia sa mal dopustiť práve pred tradičným derby. Problémový útočník mal večer v uliciach Bratislavy vylepšiť návštevou jedného z obľúbených nočných klubov, kde sa zabával až do ranných hodín. Teda niečo, čo by si profesionálny futbalista počas bežiacej sezóny nemal dovoliť.

"Gerson je práve k Kácečku, to je klub v Bratislave. Zajtra hrá Slovan s Trnavou. Keď som ho oslovil, že hej, ako to ide? Tak on, že pssst, že on tu je tajne,“ opísal dialóg nemenovaného muža s futbalistom instagramový profil Futbalová lopata.

Spomínaný profil, ktorý zbiera informácie z futbalového zákulisia, informoval, že Gersonovo pôsobenie v bratislavskom tíme je minulosťou.

Gerson Rodrigues Čítajte viac Dostane ďalšiu šancu? Verili sme mu, ale sklamal. Weiss s Kmotríkom hovorili o budúcnosti Gersona, hráč chce zostať

„V klube skončil. Chlapcom oznámil, že ruší zmluvu, odchádza a už neoblečie dres Slovana,“ zverejnila Futbalová lopata.

Slovan v stanovisku uviedol, že to nie je pravda a Gerson je naďalej hráčom belasých. Ako však v klube pre Šport24.sk priznali, o jeho najnovšom údajnom previnení nevedeli. Klub sa vecou bude zaoberať.

„Táto informácia nás šokovala a doteraz sme o nej nemali žiadnu vedomosť. Nemáme žiadny videozáznam či fotografiu, takže nevieme, či sa vôbec zakladá na pravde. Ak áno, budeme to riešiť interne.“

Po tom, ako sa z marcovej reprezentačnej prestávky vrátil do Slovana s vyše týždňovým meškaním, Gerson trénuje individuálne.

Tréner belasých Weiss ho vyradil z kádra. V Luxembursku ho navyše odsúdili na 18 mesiacov podmienečne za tri násilné činy.

Gerson Rodrigues Čítajte viac Poznáte ho? Kúpil nám vodku s džúsom! Gerson napriek trestu od Weissa lieta v ďalšom maléri

Počas trestu od lodivoda belasých sa už raz objavili správy, že si mal užívať nočný život v jednom z bratislavských klubov.

Gerson je v Slovane na hosťovaní z Dynama Kyjev. Zmluva má trvať do konca kalendárneho roka a jej súčasťou je aj opcia na prestup, no je veľmi nepravdepodobné, že by ju na Tehelnom poli využili.

Sám hráč sa nedávno vyjadril, že by v Slovane rád zostal. "Som rád, že tím spečatil zisk titulu. Dúfam, že budeme takto pokračovať ďalej. Som rád, že som v Slovane, chcem tu byť a hrať.

Sústredím sa na pokračovanie v klube, dúfam, že sa to podarí. Budem sa rozprávať s vedením a šéfom klubu, ale zatiaľ je všetko dobré," uviedol Rodrigues pre RTVS.

Gerson Rodrigues, kontroverzný útočník Slovana Fotogaléria - 17 fotiek Všetky fotky
Gerson Rodrigues sa po príchode do Slovana...
2 debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #ŠK Slovan Bratislava #Ivan Kmotrík #Fortuna liga #Gerson Rodrigues