Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Ďakujeme, kapitán, lúči sa Dunajská Streda s ďalšou oporou. Vicemajster vyzdvihol jej prvenstvo

V Dunajskej Strede dlhodobo nosil kapitánsku pásku. Dominik Kružliak po štyroch rokoch opúšťa tím vicemajstra najvyššej futbalovej súťaže.

08.06.2023 21:44
SR Futbal FL Nadstavba Skupina Titul 2. kolo TTX Foto: ,
Kapitán Dunajskej Stredy Dominik Kružliak hlavičkuje pred Trnavčanom Martinom Bukatom.
debata (1)

Ako informoval klub na oficiálnej stránke, k predĺženiu zmluvy 26-ročného obrancu, ktorej platnosť vyprší posledný júnový deň, po dohode oboch strán neprišlo.

César Blackman Čítajte aj DAC opúšťa opora, no v zlom: Bol ako náš syn, viac nie je hodný nášho klubu

„Dominik k nám prišiel so značnými skúsenosťami z Fortuna ligy a počas štyroch rokov sa etabloval ako stabilný člen mužstva a zastával aj rolu zastupujúceho kapitána.

Počas posledných mesiacov prebehlo niekoľko rozhovorov medzi hráčom, jeho zástupcami, naším trénerským štábom a športovým manažmentom. Výsledkom týchto rozhovorov bolo rozhodnutie nepredĺžiť zmluvu, čím sa naše cesty rozchádzajú,“ uviedol športový riaditeľ DAC-u Jan Van Daele.

„Kružiho si budeme pamätať ako hráča s výborným prístupom a sme mu vďační za všetko, čo pre náš klub urobil. Prajeme mu veľa šťastia v ďalšej kariére,“ dodal o odchovancovi Ružomberka.

DAC sa s ním rozlúčil na sociálnych sieťach grafikou s nápisom „Ďakujeme, kapitán!“ a videom.

Za Dunajskú Stredu pdohral 105 zápasov (19. miesto klubového poradia), strelil sedem gólov. Web pripomenul, že ako prvý hráč v dejinách klubu odohral viac ako tisíc minút v európskych pohároch (zasiahol do 14 stretnutí).

DAC začne jarnú prípravu už v piatok, okrem Kružliaka káder opustili Ricardo Ferreira, Ahmet Muhamedbegovic, Cesar Blackman, Eric Davis, Enis Fazlagić a Sebastian Nebyla.

Hráči slovenskej ligy, ktorí prestúpili k rivalovi Fotogaléria - 14 fotiek Všetky fotky

Ladislav Molnár (zo Slovana do Košíc, 1996)...
1 debata chyba
Viac na túto tému: #DAC Dunajská Streda #Dominik Kružliak