Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Nie je na čo čakať, znie zo Slovana. Kmotrík privítal posilu z Trnavy a prezradil, s kým už neráta

Grécky stredopoliar Kyriakos Savvidis je prvou posilou futbalového Slovana pred novou sezónou. Do tímu úradujúceho majstra prichádza z konkurenčnej Trnavy. Odchovanec PAOK Solún podpísal zmluvu na tri roky.

04.06.2023 18:51 , aktualizované: 19:15
debata

„Nie je na čo čakať, dôležitá kvalifikácia Ligy majstrov je predsa za dverami. Veríme, že sezóna 2023/24 bude plná výziev, preto je v našich silách posilniť mužstvo čo najkvalitnejšie,“ oznámil tím na facebooku.

Ivan Kmotrík ml. Čítajte rozhovor Čakvetadzeho chceme kúpiť. Investujeme toľko, koľko si rodina môže dovoliť, Rusom však nevieme konkurovať

Generálny manažér Ivan Kmotrík ml. na sociálnej sieti avizoval príchody ďalších hráčov:

„So Savidisom sme sa dohodli na trojročnej spolupráci. Verím, že naša spolupráca bude úspešná a spoločne dosiahneme mnoho športových úspechov. Dnes je to však iba začiatok. Môžete sa tešiť na ďalšie vzácne posily, ktoré postupne predstavíme,“ uviedol.

Na oficiálnej stránke klubu prezradil, že Savvidisa považoval za najlepšieho hráča Spartaka.

Kevin Wimmer Čítajte aj Posila ako hrom. Hral za Tottenham, prestúpil za 20 miliónov. Teraz mieri do Slovana

„Počas pôsobenia v Trnave dokazoval, že dosahuje kvality Slovana Bratislava. Bol pre nás teda jasnou voľbou. Pre mňa osobne to bol dokonca najlepší hráč nášho odvekého rivala. Jeho bojovnosť, líderstvo a zanietenosť bolo na trávniku radosť sledovať. Už dlhšie som si ho u nás vedel predstaviť,“ prezradil Kmotrík ml.

Savvidis bude pôsobiť v treťom slovenskom klube. Pred angažmánom v Spartaku Trnava obliekal dres MFK Zemplín Michalovce. Vo Fortuna lige odohral 107 zápasov a strelil 10 gólov.

„Prichádza ku nám zvýšiť kvalitu a konkurenciu v strede poľa ako náhrada za Uche Agba, s ktorým už v klube do ďalšej sezóny nerátame a budeme teda pracovať v nasledujúcom období na jeho odchode,“ oznámil Kmotrík ml. novinku týkajúcu sa nigérijského stredopoliara.

Hráči slovenskej ligy, ktorí prestúpili k rivalovi Fotogaléria - 14 fotiek Všetky fotky

Ladislav Molnár (zo Slovana do Košíc, 1996)...
debata chyba
Viac na túto tému: #ŠK Slovan Bratislava #Kyriakos Savvidis