Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Neuverím, pokiaľ ho neuvidím v Slovane. Myslel som si, že je to slušný chlapec a v hlave má upratané, hnevá sa kapitán Trnavy

Na linke Trnava - Slovan sa šepká o zaujímavom prestupe. Grécky futbalista Kyriakos Savvidis by mohol po tom, ako mu v Spartaku skončila zmluva, zakotviť na Tehelnom poli.

30.05.2023 09:44
Kyriakos Savvidis Foto:
Kyriakos Savvidis z Trnavy (vľavo).
debata (5)

Trnavský kapitán Martin Mikovič je z toho nesvoj. Svoj pohľad na vec ponúkol v rozhovore pre oficiálnu stránku klubu. A bol pomerne kritický.

„Savi tu bol tri roky, prišiel chvíľu po mne. Prežili sme tu spolu pekné roky. Vnímal som ho vždy ako slušného chlapca, ktorý to má v hlave upratané. Pokiaľ neuvidím jeho fotku s dresom, tak sa mi nechce veriť, že by to urobil, hoci všetko tomu nasvedčuje,“ zamyslel sa Mikovič.

Savvidis je odchovancom PAOK Sulún, na Slovensko pricestoval v auguste 2019, keď sa dohodol na zmluve s Michalovcami. Po roku na Zemplíne sa rozhodol prijať ponuku z Trnavy, kde strávil ďalšie tri sezóny.

Lobotka a Spalletti Čítajte viac Čo bude s Lobotkom? Záujem o Slováka neutícha a tréner, ktorý si ho vybral, končí

Hodnota tohto stredopoliara je podľa portálu transfermarket 525-tisíc eur. Ak sa však rozhodne pre Slovan alebo ktorýkoľvek iný klub, z Trnavy odíde zadarmo. Na ponuku na predĺženie zmluvy hlavou neprikývol.

Mikovič by prestup z Trnavy do Slovana vnímal veľmi kriticky.

"Neverím tomu, že by to urobil. Vždy, keď sme sa rozprávali, tak mi tvrdil, že Spartak je preňho najviac a vie, ako tu v Trnave vnímame rivalitu medzi Spartakom a Slovanom.

Nechce sa mi tomu veriť, ale keď to bude oficiálne, tak ma to zamrzí, lebo sa mi zdal taký inteligentný hráč. Tak, ako pôsobil na ihrisku, taký bol aj mimo neho," dodal.

Samotný Savvidis reagoval na tieto šumy v rozhovore pre portál Trnavský Hlas.

Vladimír Weiss Čítajte viac Prezradil viac, ako chcel? Weiss povedal päť mien, o ktoré má Slovan záujem

„Neviem o tom nič. Po júni budem voľný hráč. Počkám, aké budem mať ponuky a následne sa rozhodnem. Trnava mi nedala ponuku od novembra, keď sme diskutovali. Neviem, čo sa stane,“ vravel po konci sezóny.

Na priamu otázku, či sú šumy o jeho odchode do Bratislavy pravdivé, reagoval takto:

„Nerozmýšľam o tom teraz, chystám sa na dovolenku a potom budem premýšľať, čo sa stane. Nehovoril som s nikým, čakám, kým sa stretnem s mojím agentom v Grécku,“ odvetil s tým, že k žiadnym rokovaniam s belasými zatiaľ nedošlo.

Po poslednom ligovom kole Spartaka proti Žiline sa k situácii vyjadril aj tréner Trnavy Michal Gašparík.

Ivan Kmotrík ml. Čítajte viac Čakvetadzeho chceme kúpiť. Investujeme toľko, koľko si rodina môže dovoliť, Rusom však nevieme konkurovať

"Chceli by sme predĺžiť zmluvu aj so Savvim. Čo viem, tak že vraj má nakročené do Slovana, tak uvidíme, čo je pravda.

Je to už na strane hráčov, ponuky vedia, sú na maximálnej možnej hranici, akú Spartak vie dať," povedal na tlačovke mladý tréner.

„Uvidíme, čo je na tom pravdy. Už sa nám to stalo aj s Lovatom a Abenom, takže by ma to neprekvapilo,“ do­dal.

Koľko zarobili slovenské futbalové kluby Fotogaléria - 25 fotiek Všetky fotky
Rebríček je zoradený podľa tržieb klubov za...
5 debata chyba
Viac na túto tému: #ŠK Slovan Bratislava #Spartak Trnava #Kyriakos Savvidis