Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Titul môžete DAC-u ukradnúť len raz, vravel Világi v maďarskej televízii. Ukázal na moment, ktorý mohol všetko zmeniť

Majiteľ DAC Dunajská Streda Oszkár Világi tvrdí, že ťažká práca v klube skôr či neskôr prinesie svoje ovocie.

23.05.2023 07:10
05. DAC - Slovan Foto: ,
Fanúšikovia Dunajskej Stredy.
debata (12)

„Už viackrát som povedal, že toto mužstvo je najlepším v dejinách DAC-u a to sme potvrdili. Dnes bol tento tím najlepším, zajtra bude ešte lepším,“ uviedol Világi pre maďarskú televíziu M1, cituje ho aj portál Origo.hu.

András Schäfer Čítajte aj Na Slovensku žiaril, z DAC-u šiel do Bundesligy. Slovan? Ten zápas nerozoberajme, reagoval a pridal svojský dôvod

Vyzdvihol aj fanúšikov tímu zo Žitného ostrova a ich podporu počas celej sezóny. Tú futbalisti Dunajskej Stredy ukončili domácim víťazstvom nad Banskou Bystricou 1:0 pred 9000 priaznivcami.

Najlepším strelcom sa stal jej hráč Nikola Krstovič. V 27 zápasoch ligovej sezóny strelil 18 gólov.

Világi zdôraznil, že jeho tím sa raz stane majstrom, aj keď v uplynulom ročníku si titul napriek šesťbodovému náskoku nevybojoval.

Vladimír Weiss ml. Čítajte aj Ani len napomenutie! Maďarov rozhnevalo omilostenie „provokatéra“ DAC-u. Weiss vraj dostal do pozoru 50 ľudí

„Majstrovský titul môžete DAC-u ukradnúť len raz. Práca vždy prinesie svoje výsledky, takže raz to príde. Príde to! Myslím si, že aj teraz sme ho mohli získať.

Ak by nám v 60. minúte dali tú jedenástku, tak by sme dnes zrejme boli majstrami,“ narážal Világi na zápas proti Slovanu spred vyše dvoch týždňov, ktorý úradujúci majster vyhral 3:2.

Dunajská Streda zaostala za majstrovským Slovanom o dva body a má istú miestenku v 1. predkole Európskej konferenčnej ligy.

Hráči slovenskej ligy, ktorí prestúpili k rivalovi Fotogaléria - 14 fotiek Všetky fotky

Ladislav Molnár (zo Slovana do Košíc, 1996)...
12 debata chyba
Viac na túto tému: #DAC Dunajská Streda #Oszkár Világi