Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Pokračovanie článku: Svetlica mu takmer vzala zrak, kamión život. Hviezda Slovana po oslavách titulu zrejme mieri do Ruska

Odchádza zadarmo

Stoosemdesiat centimetrov vysoký obranca získal na Tehelnom poli sedem trofejí. Za Slovan odohral 120 zápasov, viacero pamätných.

SR Futbal FL o titul 10. kolo Slovan Podbrezová BAX Čítajte viac Slovan doma oslavoval titul pred 15-tisíc divákmi. Kucka s Weissom zbierali pokladničné bloky z trávnika

Na konte má aj 15 asistencií a tri góly. Napríklad výstavný z Bazileja počas historickej cesty Slovana v Európskej konferenčnej lige.

„Sú to výnimočné zápasy, také, ktoré chcete hrať. Pohárová Európa je veľká skúška vašich schopností,“ vravel po jednom z duelov Medveděv.

Ďalšie v belasom drese už nepridá. Dvadsiate siedme narodeniny oslávi 18. júna už s veľkou pravdepodobnosťou v novom pôsobisku.

Nepriamo to potvrdil aj na instagrame, kam si pridal veľavravnú fotografiu s Jurajom Kuckom a kondičným trénerom Romanom Švantnerom.

Medvedev má namierené do ruského Soči, kde podľa niektorých zdrojov už aj podpísal novú zmluvu.

Nakoľko mu tá stará v Bratislave vyprší 30. júna 2023, odchádza zo Slovana zadarmo. A Medveděv rozhodne nie je posledným hráčov, ktorý z Bratislavy odíde.

Oslavy titulu ŠK Slovan Bratislava 2022/2023 Fotogaléria - 17 fotiek Všetky fotky
Slovanisti oslavujú svoj piaty titul v rade....
Načítavajú sa športové výsledky...

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #ŠK Slovan Bratislava #Jurij Medveděv