Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Podbrezová rabovala v Žiline a dobiedza na tretiu Trnavu

Futbalisti FK Železiarne Podbrezová zvíťazili v piatkovom zápase 8. kola nadstavbovej časti Fortuna ligy v skupine o titul na pôde MŠK Žilina 1:0.

05.05.2023 19:20
SR B. Bystrica šport futbal FL 7. kolo o titul... Foto: ,
Matúš Rusnák (Žilina) hral proti Podbrezovej do 84. minúty.
debata

V tabuľke si upevnili priebežné štvrté miesto, Žilinčania sú naďalej na šiestej priečke.

Jediný gól zápasu strelil v 27. minúte stredopoliar Christophe Kabongo. Podbrezová zdolala Žilinu vo štvrtom ligovom zápase po sebe.

Štefan Maixner Čítajte viac Weiss je stratég. S hráčmi chodil na pivo, vedel, kto fajčí. Pochopil však, že takto to ďalej nejde

V úvode zápasu mali obe mužstvá dve sľubné šance skórovať, ale Ďuriš ani Bariš nevyužili svoje príležitosti. Podarilo sa to až Kabongovi v 27. minúte, keď sa po dlhom centri zbavil protihráča a obstrelil brankára Belka.

Ďalší priebeh prvého polčasu priniesol viacero gólových príležitostí, ale bez úspešnej finálnej fázy. Aj druhý polčas priniesol niekoľko nádejných situáciách na oboch stranách, no gól už nepadol ani v závere stretnutia, keď sa Žilinčan Kaprálik dostal do dvoch sľubných šancí.

MŠK Žilina – FK Železiarne Podbrezová 0:1 (0:1)
Gól: 27. Kabongo. Rozhodovali: K. Micheľ – Ferenc, Štrbo, ŽK: Sauer. Nemčík – Bariš, Talakov
Žilina: Belko – Minárik (60. Ndjeungoue), Stojčevski, Nemčík – Rusnák (76. Owusu), Iľko (60. Gidi), Sauer, Javorček – Kaprálik, Jambor, Ďuriš (71. Galčík)
Podbrezová: Rehák – Bartoš, Bakaľa, Oravec – Blahút, Ďatko (73. Šikula) , Faško (60. Špyrka), Bariš – Kováčik (60. Kukoľ), Kabongo (83. Masaryk), Sangare (60. Talakov)

Načítavajú sa športové výsledky...
debata chyba
Viac na túto tému: #Slovensko #futbal #mšk žilina #Podbrezová