Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Pokračovanie článku: Rozhodca sa z toho možno s úsmevom vyviní, ale nerobme z ľudí hlupákov. Je to babrák a zaslúži si poriadny trest

Ako by ste reagovali v koži trénera Banskej Bystrice?
Určite by som bol nahnevaný. A potreboval by som chvíľu, kým by som znovu našiel entuziazmus do práce. Čo iné by mi aj zostávalo? Nie, v tomto prípade nevyrábam z komára somára, je to vážna vec, treba to zastaviť. To je taká nespravodlivosť, až to bolí.

Viem si predstaviť, ako sa z toho rozhodcovská komisia i samotný rozhodca s úsmevom vyvinia, ale nerobme z ľudí hlupákov. Celý internet, 99 percent fanúšikov to videlo a má jasný názor. Akáže polemika? Napokon, na sociálnych sieťach tieto omyly uznali aj fanúšikovia Dunajskej Stredy.

Čo spraviť, aby sa takéto incidenty neopakovali?
Nasadzovať starších a skúsenejších rozhodcov. Chlapci tam nepatria. A vyvíjať na nich tlak. Ak môže hrať pod tlakom hráč, potom aj rozhodca. A už vôbec nepúšťať arbitrov, ktorí takto fatálne zlyhali, na medzinárodnú scénu. Bez debaty.

Hlas futbalovej legendy DAC Attilu Pinteho Čo vám poviem? Všetci to videli. Rozhodcovia Duklu potopili. Ťažko sa mi posudzuje situácia z nadstaveného času, možno to mohol vidieť aj ako ruku, ale penalta bola jednoznačná. Ruka bola evidentná, v Lige majstrov sa pískajú aj omnoho menej jednoznačné situácie. Nech mi niekto povie, na čo tam je VAR? Prečo sa rozhodca nešiel pozrieť? Nepochopiteľné.

28 debata chyba
Viac na túto tému: #DAC Dunajská Streda #MFK Dukla Banská Bystrica #Vladimír Goffa #Martn Dohál