Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Weiss po blamáži chrlil oheň a síru: Je moja chyba, že niektorým hráčom dôverujem

Futbalisti Slovana Bratislava doma zlyhali a prehrali nečakane so Žilinou 0:1. Tento kolaps nenechal chladného trénera Slovana Vladimíra Weissa. Faktom je, že kvôli súboju s FC Bazilej nastúpili v zostave len traja "stabilní" hráči základu.

12.03.2023 19:20
Bazilej - Slovan Foto: ,
Zamyslený tréner Slovana Vladimír Weiss st.
debata (9)

Napriek tomu by si v 1. kole nadstavbovej časti nemal Slovan takéto zaváhanie dovoliť. A vedel to aj Weiss: „Z našej strany veľké sklamanie, pre klub i pre mňa, najmä výkony niektorých hráčov. Ak by som povedal, že som to čakal, bol by som asi zlý tréner, ale niektoré veci v deň zápasu neovplyvníte," povedal na pozápasovej tlačovej konferencii.

Únava tradičných opôr belasých po štvrtkovom súboji v Bazileji (2:2) bola podľa Weissa evidentná a prejavila sa aj na Jurijovi Medveděvovi, Filipovi Lichom a Malikovi Abubakarim. „Zároveň som dal šancu hráčom, ktorí sú v kádri, myslia si, že sú jeho plnohodnotnou súčasťou, no pravda je niekde inde,“ skonštatoval kouč belasých.

SR D. Streda šport futbal EKL 2. kolo odveta DAC Víkingur TTX Čítajte viac Trhák Dunajskej Stredy, hetrik Krstoviča. Slovan hanebne prehral so Žilinou

Takéto momenty boli časté aj počas jesennej časti súťaže, keď Slovan striedal ligové zápasy s duelmi v skupinovej fáze Konferenčnej ligy. „Niektorí, ktorí dnes nastúpili, nemajú na to, aby boli v Slovane, čo sa ukázalo. Je to moja chyba i naša chyba, že im vôbec dôverujem,“ obul sa do niektorých jednotlivcov, ktorých však nemenoval.

Podľa Weissa mužstvo nehralo zle, malo tri-štyri čisté gólové šance. „Či už Green, alebo Barseghjan, z toho musíme skórovať či aspoň trafiť bránu. Tu sa ukázalo, že nie sme takí kvalitní, ako si niekto myslí.“

Na záver Weiss priznal, že ligová súťaž vôbec nie je jednoduchá a behavé mužstvá, akým Žilina bola, spôsobujú jeho tímu problémy. „Niektorí v našom tíme totiž majú slabý pohyb bez lopty. Pokiaľ budem ja tréner, tak niektorí hráči už zajtra nebudú v kabíne,“ dodal tréner Slovana.

Najkrajšie štadióny postavené v roku 2022 Fotogaléria - 73 fotiek Všetky fotky
Portál stadiumdb.com vybral 36 štadiónov...
9 debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #mšk žilina #ŠK Slovan Bratislava #Fortuna liga