Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Potvrdené. Kmotrík junior sa vracia do Slovana

ŠK Slovan Bratislava opätovne obsadil pozíciu generálneho riaditeľa. Klub z tejto pozície opäť povedie Ivan Kmotrík ml., ktorý funkciu generálneho riaditeľa vykonával od roku 2015.

02.03.2023 11:16
Vladimír Weiss Ivan Kmotrík Foto: ,
Ivan Kmotrík ml. a tréner Slovana Vladimír Weiss st.
debata (9)

Úradujúci futbalový majster o tom informoval vo štvrtok dopoludnia. Počas éry syna majiteľa bratislavského klubu Slovan získal štyri majstrovské tituly po sebe, štyri Slovenské poháre a trikrát účinkoval v skupinovej fáze európskej pohárovej súťaže.

Kmotrík mladší v pondelok informoval, že dostal od otca ponuku vrátiť sa do vedúcej funkcionárskej pozície v Slovane. Svoj návrat však podmienil plnými kompetenciami a 100% dôverou.

Z klubu odišiel vlani v septembri. Zložil funkciu, keď jeho otec, majiteľ Slovana Ivan Kmotrík starší vyhodil z klubu jeho najbližších spolupracovníkov na čele so športovým riaditeľom Richardom Trutzom.

Do Slovana potom nastúpili bývalí reprezentanti Róbert Tomaschek a Róbert Vittek. Kmotrík mladší uviedol, že kontakty klubom neukončil, no do dennej práce v Slovane nezasahoval.

Slovan už v sobotu privíta v šlágri najvyššej futbalovej súťaže jedného zo súperov v boji o majstrovský titul. Na Tehelnom poli sa predstaví Spartak Trnava.

Načítavajú sa športové výsledky...
9 debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #Ivan Komtrík