Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Pokračovanie článku: Dianie v Slovane je ako balón nad USA, ktorý nedávno zostrelili. Nikto nevie, čo to bolo. Čo sa deje na Tehelnom poli?

Večera ako trest

V mužstve vraj treba narovnať vzťahy a každý tréner má svoje spôsoby. Mimochodom, Weiss bol vždy známy tým, že s prirodzeným rešpektom nikdy nemal problém.

„Ja som napríklad dvakrát – raz na Slovensku a potom aj na Maldivách – nechal mužstvo počas prestávky v stredovom kruhu a tam mu čistil žalúdok. Ľudia na tribúnach nechápali. Keď bolo dusno, pozval som tím na večeru a keď ma niekto viackrát sklamal, nechal som ho, aby pozval on mňa. A objednal som si pokojne aj to najdrahšie, nech to poriadne cíti. Ale dôležité bolo, že sme sa porozprávali, veci si vydebatovali a vyčistili stôl,“ prezrádza Goffa.

Futbalovému odborníkovi dnes v Slovane chýba niekto ako bol Ján Švehlík, legenda klubu. „Keď som viedol slovanistické áčko, on bol trénerom rezervy. Odborník, veľký vzor, veľmi zlatý človek, samý úsmev. Kam prišiel, tam bola dobrá nálada,“ zdôrazňuje.

Vladimír Goffa. Foto: Facebook Vladimíra Goffu
Vladimír Goffa Vladimír Goffa.

To však nie je dnešný Slovan. Jeho zimný trojbodový náskok pred Dunajskou Stredou sa po troch kolách rozplynul a teraz na rivala stráca bod. Navyše, čaká ho dvojzápas proti Bazileju a je viac ako pravdepodobné, že pred mimoriadne dôležitými duelmi bude opory šetriť. Strata na DAC, ktorý na rozdiel od belasých vypadol už aj z domáceho pohára a sústredí sa vyložene na ligu, tak môže ešte narásť.

„Bez titulu sa to môže zrútiť ako domček z karát. Máme doma ťažký zápas s Trnavou, potom Bazilej, uvidíme či a ako budeme pokračovať v budúcnosti. To je futbal, to je život, viac k tomu nemám čo povedať,“ reagoval Weiss st. na tlačovke.

Goffa opäť pripomína, že nech sa v Slovane deje čokoľvek, kľúče od šatne má práve Weiss. Zápas v Bazileji je na programe 9. marca, odveta o týždeň. Ešte predtým čaká bratislavský tím domáce derby s Trnavou.

Času je málo a nečakaných problémov viac ako dosť…

Načítavajú sa športové výsledky...

© Autorské práva vyhradené

20 debata chyba
Viac na túto tému: #ŠK Slovan Bratislava #Vladimír Weiss st. #Ivan Kmotrík ml.