Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Pokračovanie článku: Dianie v Slovane je ako balón nad USA, ktorý nedávno zostrelili. Nikto nevie, čo to bolo. Čo sa deje na Tehelnom poli?

Niečo sa deje

V Slovane je dusno. Na začiatku jari remizoval v Dunajskej Strede (1:1), potom však nasledovali aj menej čakané straty bodov. Doma s Banskou Bystricou (2:2) a vonku v Zlatých Moravciach (1:1).

„Niečo sa deje, samozrejme, náhoda to nie je, vždy je niečo pre niečo. Tri remízy nie sú dielom náhody, ale to je moja práca, aby som to v prvom rade upokojil a vyriešil k spokojnosti klubu. Musíme si to upratať vo vlastnej kabíne i v klube, a pokračovať ďalej. Boj o titul bude ťažký, dnes je prvé iné mužstvo a my ho budeme doťahovať. V najbližšom období nás doma čaká Trnava, potom Bazilej,“ povedal cez víkend Weiss, ktorý pripustil aj svoj odchod.

„Urobím všetko, aby bol Slovan úspešný, a keď nie, vyskúša si to niekto iný.“

Je za súčasnými problémami opäť spor medzi ním a Kmotríkom ml.? Nebolo by to prvýkrát, ich cesty sa v minulosti rozišli. Skúsený tréner už počas letnej prestávky otáľal s predĺžením zmluvy, povrávalo sa aj o jeho odchode do Dunajskej Stredy. Dva dni mal už prakticky všetko zbalené.

„Jedno videnie má majiteľ klubu, niektorí ľudia majú iné, ja mám iné. Keď sa stretneme v nejakých intenciách, že by malo logiku pokračovať, tak sa to dá a keď nie, život pôjde ďalej,“ spochybnil vtedy svoju budúcnosť na Tehelnom poli.

Situácia sa na chvíľu upokojila, obaja vraj zahodili egá. Weiss zostal a Kmotrík ml. na sociálnych sieťach kostrbato vysvetľoval nájdenie konsenzu. Napokon to však bol on, kto po prievane v klubových štruktúrach odišiel.

„Od septembra som do dennej práce tímu nezasahoval. Ku koncu roka som od otca dostal jednu úlohu, aby som pomáhal v zime pri predaji hráčov, podľa transfer listu od trénera Weissa. V rámci príchodov som nebol aktívny. Nepoznám hráčov, ktorí prišli a ani ich zmluvy,“ podotkol teraz majiteľov syn.

© Autorské práva vyhradené

20 debata chyba
Viac na túto tému: #ŠK Slovan Bratislava #Vladimír Weiss st. #Ivan Kmotrík ml.